Pretnje

xpajamacax:
NIJE MI JASNO,ZBOG ČEGA NISI ZVALA MURIJU?

zato shto nisam sebi htela da navuchem bedu na vrat, riba je na moju pretnju murijom ipak odustala od jashenja po zvonu i preshla na dranje ispred zgrade koje u ovom sluchaju nije bilo toliko iritantno kao zvuk onog jebenog zvona. jeste da se dodushe vratila posle nekog vremena da zaglavi zvono...ali...

btw srce mi je tako lupalo, posle uletanja u stan...da mi murija nije bila ni na kraj pameti, nisam chak smela ni vrata da zakljucham vrata da ne bi po zvuku skontala u koji sam stan ushla.
to je ono uletish u stan, nalonish se ledjima na vrata, srce hoce da ti iskochi, onda skontash da bi shpijunka po svetlu mogla da te oda, pa je brzo preklopish dlanom, onda skontash i da te upaljeno svetlo u stanu odaje pa ga brzo ugasish, najtishe moguce (kad skontash da urla po donjim spratovima) okrenesh kljuch u bravi, i onda se tiho tiho na prstima odshunjash do kreveta, legnesh na ledja i dalje ne verujesh koliko je neko svojim psihopatskim sposobnostima u stanju da ti izazove takav strah i jedino shto i dalje chujesh jeste srce koje lupa kao ludo

al dobro sad me prijatelji prate do vrata stana za svaki sluchaj :)

''Govorim tiho i vodim psa sa sobom...'' :lol:
n026.gif

Ви се зезате, али луди људи заиста шетају улицама, живе у нашим зградама... а ова је показала агресивно понашање. Не знам да ли је ухватила, препознала ту агресивну вибрацију код раиндог, пошто је она свакако поседује, или се просто затрчала на њу.

Немој да се плашиш лудаче, наоружај се нечим и распали, можеш ти то... ипак се ради о самоодбрани.

Када год налетим на лудака, а доста често налетим, важно је да им покажеш да се луђи од њих... са њима пролазе само сасвим сулуди модели понашања, значи, глуми лика из цртаног филма или нешто.

Poptuno se slazem sa tobom.
Samoodbrana mora da bude i legalna i legitimna.
Ali, kod nas, naravno, tu ima jedan ozbiljan problem... mi imamo onaj nenormalan zakon koji za nuznu samodbranu smatra samo kad nekom opalis samar ako te prethodno ubo nozem, upucao iz sacmare i posekao sekirom. Onda mozes da reagujes. I to samo samarom. Sve ostalo je kaznjivo i krivicno delo... Budalastina.
... Dok recimo u Americi... :lol: kako ono bese... "Private property. Do not enter. Trespassers will be shot. Survivors will be shot again" :evil:

...
To kod nas ne moze... i upravo zbog toga nam jedino i ostaje improvizacija tog tipa - budi ludji od njega... :cry:

Tako i mene skoro napao jedan sto ima 120 kila a nije deb'o i to zbog nekog mimoilazenja automobila, gdje on def. nije bio u pravu i trebalo je da se smakne.
U redu, to se nekako zavrsilo, ali moglo je biti i drugacije.
Tako je odskora obavezan dio moje auto opreme lozov stap, koji je, prema misljenju strucnjaka iz moje ulice, mnogo laksi za manipulaciju od bejzbol palice, a ostvaruje slicne efekte.
Znam sve, glupost, katastrofa, ali ipak se osjecam nesto sigurnije... Ne zna ni on koji ja mogu biti manijak...

Back