- Poruka
- 11.298
Ukoliko prosvetni radnici ne dobiju status službenog lica, prete peticama.
Da vidimo kako će se "intelektualna elita" u vladi izboriti sa time.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne leci se problem od krajnjeg simptoma, nego se valjda trazi uzrok problema
Slusala sam kako su skandinavci to resavali, trebale su im godine, to je ceo sistem usao u pricu pa jedno po jedno. Znaci moze. Ali mi smo debili, nama drzavu vodi "informer konzilijum"Tako je, samo što ne možeš da protestuješ i kažeš "zahtevamo lečenje sistema", mora da bude nešto konkretno i opipljivo. Zato se i traži taj status, u protivnom ne bi ni to dobili.
Inače, kad se napustila doktrina "batina je iz raja izašla" i prešlo na "tužiću profesora kad me popreko pogleda", tu više nema popravke sistema. Te fore, pričaćemo sa decom da budu bolja, mogu da funkcionišu samo u mašti.
Naci ce on jos nesto da proda...polako...ima vremena...dali smo mu gaШта каже "премудри" председник; дај литијума по глави становника? Шта ће нам образовање!![]()
pa i ne treba da postuju autoriteteA meni nije jasno nesto
Kako je resenje da se resi nasilje dati njima status sluzbenog lica
Pa do pre neku godinu nije im trebao jer su deca bila vaspitana da postuju autoritete
Sto znaci da je krivica u vaspitanju dece, tj u smeni generacija
Nesto opasno ne valja sa danasnjim svetom, globalno govoreci, ne samo kod nas. Roditelji ne vaspitavaju decu vec internet
Ocu da kazem da je sistem problematican i sistem mora da se menja, to sto ces ti da das neki status profesoru apsolutno nece promeniti nista, i dalje ce ici u povecanje nasilja prema njima, jer deca nemaju postovanja prema autoritetima
Ne leci se problem od krajnjeg simptoma, nego se valjda trazi uzrok problema
Skandinavske zemlje su primenjivale dobre tehnike kad su primetili da su im deca otisla u aut sa vaspitavanjem, shvatili su da je sistem zakazao, a ne deca, i da sistem mora da se leci.
Kod nas ko i uvek lecimo samo posledice
Mislim dajte im status sluzbenog lica, nije problem, i cekajte da vidite kako ce ribnikar da se ponovi, samo sto ce ovog puta da pobije sluzbena lica a ne profesore, taj status nam je sustina izgleda.
Nema veze sto nam decu vaspitavaju druga deca i internet, nema veze sto su roditelji na poslu po ceo dan u smenama do 10 uvece, nema veze sto deca sede po ceo pred kompom i ne znaju da se igraju, nema veze sto deca rastu sa nakupljenim besom jer ne znaju gde da trose energiju....sve to necemo da resavamo, nego cemo bedz da damo profi koji ce da nam naznaci da ne smemo da ga bijemo...
Moze i cuveni slobin citat "ne sme niko da vas bije"! To znamo kako je urodilo plodom
Mi smo debilna nacija...
Ukoliko prosvetni radnici ne dobiju status službenog lica, prete peticama.