"PRETILI SU SMRĆU MOJOJ DECI" Vučić: Iza svega stoji politička mržnja

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da iza pretnji njemu i njegovoj deci na tviteru ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja zbog toga što Srbija napreduje.

578492

Istakao je da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

- Pretili su smrću mom sinu Danilu, a Milici silovanjem... Ćerku Milicu mi je nazvao kljakavom... Baš danas idem po Milicu... Kako se ona nosi sa tim? ... Milici ne morate previše da objašnjavate... Milica je jaka, zna ona... Ili samo dobro krije emocije... Uvek sam mislio da sam dobar psiholog, ali... Šta bi vaš otac uradio da neko vama to kaže, šta bi on uradio... - kazao je Vučić gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-pretnje-deca-danilo-milica/116prz6

Примећује се задах јакобинског крволоклука и на форуму. Неумољива одмазда режима уследиће са 55-85% добијених гласова на изборима под патронатом ОСЦЕ посматрача. Господин Мекалистер је, верујем, охладио Armand de Brignac за прославу петог по реду али не и последњег тријумфа савременог, десног крила Србије.

Enjoy the rest of your Friday, folks :D :D :D

Mrze Gospodara ali ga ne mogu pobediti.
Ali ga ogromna vecina ljudi u Srbiji i ne voli.... eto uhapsili su devojku iz Sapca koja je pretila da ce da siluje Danila i Milicu i sta sad? Narod se sprda sa Vucicem i vlascu ali oni to slabo kapiraju.Ispadaju glupi ali na zalost i institucije ove drzave koje su zloupotrebljene od strane jednog coveka, Vucica.

На Тњитеру многи пишу глупости и простоте. Многе јавне личности су доживљавале слично, али само за једног човека цео државни апарат се диже да би хапсио твитер лудаке.

И то му није довољно, већ оптужује политичке противнике да су одговорни за нечије твитове.

На Тњитеру многи пишу глупости и простоте. Многе јавне личности су доживљавале слично, али само за једног човека цео државни апарат се диже да би хапсио твитер лудаке.

И то му није довољно, већ оптужује политичке противнике да су одговорни за нечије твитове.
Vata ga PARANOJA zna da je gesan.

Ali ga ogromna vecina ljudi u Srbiji i ne voli.... eto uhapsili su devojku iz Sapca koja je pretila da ce da siluje Danila i Milicu i sta sad? Narod se sprda sa Vucicem i vlascu ali oni to slabo kapiraju.Ispadaju glupi ali na zalost i institucije ove drzave koje su zloupotrebljene od strane jednog coveka, Vucica.

Претња или псовка .... ?!

Vata ga PARANOJA zna da je gesan.

Није.. Глуми паранају да би оправдао следеће поступке .. Сетите се вожа свих кроз историју ...

Они су све свој епоступке правдали да је неко други њих ставио у безизлазну ситуацију ....

Kako ne kapirate, Vucic zeli da se sve vrti oko njega da se Srbija bavi oko nebitnih stvari a sta on radi ispod zita e to ce srbi shvatiti kasnije ali ce biti kasno.

Па многи при врху пирамиде увек целу базу пирамиде терају да се окреће око врха ......

Колико је фараон имао свештеника у староме египту .. када је Атон свео све на једнога .. сви су се

у првих десет редова пирамиде побунили ....

Није Вучић сам ....

Stvara se atmosfera linča.
Hoće da linčuju Gospodara.
Mnogo ga mrze ovi iz opozicije.
Što bi ga neko iz opozicije mrzeo, pa bave se svi oni decenijama istim poslom, i svima im je lepo, obezbedili se i nakrali za više generacija. Tu priču o mržnji zaista može da proda samo izlapetisima i što bi rekao Nele Karajlić to i forsiraju oni čiji su džepovi puni oraha, a i ti izgleda od toga živiš.

Није пожељно називати лудацима саборце који ће сутра с тобом скакати на оклопњаке МУП-а Републике Србије. Ја бих сиш’о с форума и почео са склековима да сам ти. Стомачина и сува реторика неће бити од користи.

Противник није за потцену :)

578506

Па многи при врху пирамиде увек целу базу пирамиде терају да се окреће око врха ......

Колико је фараон имао свештеника у староме египту .. када је Атон свео све на једнога .. сви су се

у првих десет редова пирамиде побунили ....

Није Вучић сам ....
Prica li neko danas o RTB Boru,Sartidu,Aerodromu Nikola Tesla, PKB Beograd,Staniki i Zoranu Babicu, Oliveru Ivanovicu, dokle se stiglo a modernizacijom ruskih migova....mrak.Namecu se nebitne teme i sipa se prasina narodu u oci .......

Što bi ga neko iz opozicije mrzeo, pa bave se svi oni decenijama istim poslom, i svima im je lepo, obezbedili se i nakrali za više generacija. Tu priču o mržnji zaista može da proda samo izlapetisima i što bi rekao Nele Karajlić to i forsiraju oni čiji su džepovi puni oraha, a i ti izgleda od toga živiš.

То је посебан речник ..... Инфатилни ..

Када неко каже 'мрзе ме' по том речнику значи да му не дају да раде шта хоће .. да располаже вашим ресурсима безусловно ....

... тражи информацију шта се десило са новцем имовином ....

То је речник који разуме 90% популације у Србији .. они који су једва чекали да звони .. да се набију у своје мобилне по цео дан ...

То је посебан речник ..... Инфатилни ..

Када неко каже 'мрзе ме' по том речнику значи да му не дају да раде шта хоће .. да располаће вашим ресурсима безусловно ....

То је речник који разуме 90% поулаије у Србији .. они који су једва чекали да звони .. да се набију у своје мобилне по цео дан ...
Pa to je ovaj naš tužni rijaliti Srbija, u kom tavorimo već decenijama.

Prica li neko danas o RTB Boru,Sartidu,Aerodromu Nikola Tesla, PKB Beograd,Staniki i Zoranu Babicu, Oliveru Ivanovicu, dokle se stiglo a modernizacijom ruskih migova....mrak.Namecu se nebitne teme i sipa se prasina narodu u oci .......

Сада сви лекари хоће да иду у Немачку .....

Провели су на факултету .. деценије су њихови родитењи провели на послу ( јер само деца лекара ) имају 'проћу' данас

Хтели би да напусте све оне који су деценијама улагали у њихов лекарски живот ....

Back