Preterana masturbacija? - Štetno ili ne?

Путин012

Aktivan član
Poruka
1.585
Jedno malo intimnije ali iskreno pitanje. Pitam se da li je štetno? Po sam organizam mislim da je čak i korisno, ali po psihu ne. Čini mi se da kako se navučeš više i ne uživaš u tome kao nekada nego ti više dođe kao eto navikao si, a i da nekako ubija želju za životom i ovakoo ambicije guši za bilo šta u životu. Ne znam, možda mi se čini, možda je stvarno. Pišite ako znate išta u vezi sa time ili vaša iskustva ukoliko vam nije problem o tome pričati :).

totalno je bezopasno i po psihu...Problem što neki imaju da se posle toga osećaju loše sami sa sobom je što su naučeni da je to kuku lele,sramota,strašno,to rade samo perverznaci,treba da ih grize savest ili šta već sve znaju da nabiju ljudi na nos nekoj mlađoj osobi od malena jer je seksaulitet i sve vezano za njega juuu sramota.

kako te nije sramota da tako pricas,bas na badnj dan?
niko njima ne da.oni to ne rade i drugo kakvi homoseksualci?nemoj da ti se neko smeje.

taj odliv u snu je normalan,ali oni se priceste posle toga
Znas kako nisam ja postavio pitanje. Nego ja to resavam sa rissarom, nisam ejakulirao 12 godina niti imam potrebu
za seksom :P
Mogu da se molim pred golim ribama da me ne dekoncentrisu :P
Mi matori lako mozemo, problem su mladi pastuvi :P

шта има корисно у уништавању префронталног кортекса?
Током тог чина и након тог чина испушташ стрес мало и смирујеш се на неко време.

znaci monasi su poludeli?nikad ne masturbiraju,ceo zivot poste...?
Не верујем да чак и они никада не раде нешто тако. Мислим свака част ако је тако, али то је природна потреба..

Najgore je sto im ne daju da masturbiraju, pa odu u homoseksualnu pedofiliju. Mislim ako ne masturbiraju onda
odliv ide u snu...
Нисам ни ја баш верник, али молићу без прозивања било каквих свештених лица и уопште религије. Хвала.

Нисам ни ја баш верник, али молићу без прозивања било каквих свештених лица и уопште религије. Хвала.
Nisam uopste mislio da diskusija ode u tu stranu, mislio sam na celibate generalno voljne i nevoljne,
pa i one koji su u vezi a partner nije raspolozen za seks. Recimo ja iz religijskih ubedjenja verujem
da sa zenom treba da imam seks samo kada se prave deca, dete napravio, i od tad nisam imao
seks :P

Колико претерана? Читао сам о човеку који је мастурбирао преко 30 пута за један дан и умро. Не шалим се.
Nemoguće. Kad je stigao? Koliko je to učestalo bilo? Ja jedva izdržim jednom dnevno (ne bih nego piše u ruski doktor da valja) gde bi mogo 30 puta....ne bi imalo nakon četvrtog ni šta da mi izađe.....

Back