Нико не поштује много људе који о свом народу говоре лоше. Ко није за своју земљу није ни за друге. Тако се може чути.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нико не поштује много људе који о свом народу говоре лоше. Ко није за своју земљу није ни за друге. Тако се може чути.
Истина је често неистина или добро осмишљен наратив неких.Ja poštujem ljude koji govore istinu,, bez obzira što mi se ona nekad i ne sviđa a ljubazna sam prema većini jer sam tako vaspitana.
Znači da mu taksimetar kuca tri put brže nego obično. Reci mu da vozi u policiju, a do tamo smisli za šta ćeš da ga prijaviš.Претерана љубазност може имати и своје недостатке. На пример, може створити осећај несигурности или бити интерпретирана као неискреност. Љубазност може имати позитиван утицај на здравље и добробит, истраживања су показала да љубазност може продужити живот.
Како реагујете на љубазност? Шта вам је прва асоцијација на претерану љубазност?
Sve ovaj fazon vidi pogledaj i kad se smije@salko dinamitas хвала, улепша ми дан, смејем се неконтолисано. хахаха![]()
Pusti zapad kakve veze ima sad ova slika sa onim sto sam napisao, stvar slobode? Sve nesto idu ulicom ostrog pogleda prepoznas ih na zapadu na kilometer kao i te sa slike pisem o izrazu lica ne kako su obucene to je njihova stvar.@salko dinamitas смараш. беспотребно смарање јер да почнемо о западу нема краја.
Pogledajte prilog 1526341
Autošovinisto, nisu Srbi takvi![]()
Ne znam ,na zapadu mozes prepoznati zene iz istocne Evrope, Rusija, Poljska itd po tome sto ubijaju pogledom i nase zene to isto rade.
Ja poštujem ljude koji govore istinu,, bez obzira što mi se ona nekad i ne sviđa a ljubazna sam prema većini jer sam tako vaspitana.
Mislim da tema nema veze sa ljubavnim odnosima, vec da se govori o opstoj ljubaznosti.
Bar sam je ja tako shvatila.
Ti i ja, recimo, uvek pricamo normalno, opusteno i ljubazno, ali ako bih ja sad krenula da ti se svaki put izvinjavam sto cu ti protivureciti i jos ti napakujem komplimente i nakitim tekst da bih te smeskala, a ne razgovaram otvoreno i kulturno, ti bi mozda na kraju rekao - Smanji dozivljaj! I verujem da ti ta moja snishodljivost ne bi bila prijatna i da bi licila na foliranje.
Ali razumem o cemu pricas.![]()