Preterana ljubaznost

• Začetnik teme Začetnik teme goda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je super jer mi uvek pomogne da dobijem šta god mi padne na pamet, jer sam mlad, lep, simpatičan, he he. U suštini ne bi verovali šta možete sa osmehom, znaju i oni da tebe mnogo zabole, ali im je, kao, fino. Lepote moje.

ma gde ne postoji,imala sam takvu drugaricu
uvek sam razmisljala kako je ne zaboli vilica od tolikog kikota
i glava od tolikog foliranja
ljubaznost nije foliranje,pridrzim vrata,gospodjica se nasmesi i zahvali,inspirise na dalju ljubaznost,da vam ponesem kese do automobila,ona se opet zahvali kaze nemam auto busem sam dosla,ali do mog automobila kazem,onda pita da li se u vasim kolima moze pusiti,ja opet ljubazno naravno ako vam ne smeta volan,i tako,nije tesko biti fin<3

Pretjerana ljubaznost je kada ti neko nudi usluge a koje mu i ne trazis.A uz to ga i jako malo poznajes.
Obicno je skopcana sa nekim interesom prema osobama od koje se moze zadobiti neka korist.tj koje imaju veci i bolji drust.status
Ja imam neka ruzna iskustva sa takvim osobama.Obicno se pokazu kao lazovi i licemjeri

Sta mislite o preteranoj ljubaznosti kod osoba?

Pa to poprima oblike usiljenosti, teatralnosti, neprirodnosti, neiskrenosti. To sam do sada samo kod nekoliko žena primetila. Nije reč o ostvarivanju bilo kakve konkretne koristi, do težnje da se ostavi dobar utisak o sebi. Što reče jedan poznanik, i da je udaraš kitom po čelu, ona bi se ljubazno smešila.
Bezveze. :)

Back