Pretece pismo

Poruka
8.529
Dobio sam pretece pismo sa slovima isecenim iz novina i zalepljnim na papir!
I tamo pise: ili selida u drugi grad ili tvoji prijatelji! P.S. ne ukljucuj policiju imam te na vidu!

Sta da radim, sta to tacno znaci? Znaci li to da ako se ne preselim da ce mi nesto uciniti sa prijateljima?

Ko zna sta si zasluzio i zbog cega te taj neko sad ima na meti.Mozda je najbolje da se zapitas sta to sa tobom nije ok i koga si zavrnuo.
Policija te nece spasti ako je taj resio da ti uradi to sto je naumio.Zato je mozda i najbolje resenje da postupis onako kako ti je rekao.Dakle ako se od tebe trazi samo da odes onda idi.

Kako da prijavim sve policiji?Kad pise d ane semem nista da pijavim Pa kako da me nadgleda el on uopste zna da sa mja taj i taj? i ne verujem da moze da vidi sta ja radim na lpatopu zatvoren usbi i spustenim roletnama mraku!

Ako je pretece pismo zaista ozbiljno i ako stvarno neko treba da pozove policiju ostavi svoje licne podatke ovde ili nekome na pp.

Drugo ovo je javni portal, postoji poprilicno velika verovatnoca da ovaj post "koji nije za zanemarivati" dospe do nadleznih organa za ovakve slucajeve.

Naravno da zeza, pa gde si ti cula da covek koji primi pretece pismo trazi na forumu savet/zastitu? Da stvarno ima takav problem, trcao bi u policiju, ne bi sedeo ovde i pricao na forumu.

aha policiju, ja sam zatvorenu sobi u mraku i na lapu sam i zakljucan! sigurno necu da idem u policiju! I ne zezam se, verovatno neko zeza moju drugaricu nesto pa i mene upetljao u to tako mi ona barem rekla!

usro si se

nelson_haha.jpg

aha policiju, ja sam zatvorenu sobi u mraku i na lapu sam i zakljucan! sigurno necu da idem u policiju! I ne zezam se, verovatno neko zeza moju drugaricu nesto pa i mene upetljao u to tako mi ona barem rekla!

Hriscanin.Hriscanin jesi li ti svestan da se izlazes riziku da dovedes sebe u nelagodnu situaciju ako se salis na ovaj racun, ja ti ovo ozbiljno kazem, ne igraj se ovakvim stvarima.

Back