PRESVLACENJE FOTELJA U NISKOM VODOVODU

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Reg

Elita
Poruka
24.712
Drage moje, dragi moji, imali smo prilike da za prvih 100 dana Vlade vidimo svakojaka cuda i neobicne odluke, obecanja o tome kako cemo ovo ili ono saznati za pola sata, 2 dana, u subotu, za 15 dana po isteku 15 dana, videli smo pevacice na odgovornim drzavnim pozicijama, videli smo povecanje PDV i najavu poskupljenja struje, umesto obecanog pojeftinjenja od 20%....videli smo svasta, ali ovo jos nismo videli. Mozda je za vas ovo stara vest, za mene je novina i sok, sto bi rekao prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane, po zanimanju pravnik. Dakle, radi se o sledecem: novoimenovani direktor niskog vodovoda je ...................................................................................................TAPETAR!!!!!

"Za direktora vodovoda", rekao je Dejan Jovanović, predsednik Odbora za imenovanje, "oni mu nalaze najveću manu i nadimak ima - Ivica tapetar. Ne znam šta je sramota što neko ima zanat."

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1175806/O+direktorima+kasnije+.html

Posle demokrata smo prilicno osiromasili, mnogi od nas i ogladneli, ali posle ovih Srbija ce izgledati ovako

http://1.***************/-1ouh7cvB4Us/TY9a_cGaSHI/AAAAAAAAIHY/0xO2-NQHu6k/s1600/2%2BKalkuta%2BIndie%2B3.jpg

Znači : poslastičar , tapetar , nkv radnik nečega , ..pa do juče nezaposleno lice bez sekunde radnog staža i oslobođen služenja vojnog roka zbog nesposobnosti , a danas prvi čovek Vojske Srbije , ministar odbrane i već nabrojane ostale funkcije ...khm.

Ima li ovde nešto ispod dna ili ćemo tek videti?

Ovo sve više i nije smešno .

Sto, bas je extra...sve stolice u vodovodu bice kao nove...

Drage moje, dragi moji, imali smo prilike da za prvih 100 dana Vlade vidimo svakojaka cuda i neobicne odluke, obecanja o tome kako cemo ovo ili ono saznati za pola sata, 2 dana, u subotu, za 15 dana po isteku 15 dana, videli smo pevacice na odgovornim drzavnim pozicijama, videli smo povecanje PDV i najavu poskupljenja struje, umesto obecanog pojeftinjenja od 20%....videli smo svasta, ali ovo jos nismo videli. Mozda je za vas ovo stara vest, za mene je novina i sok, sto bi rekao prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane, po zanimanju pravnik. Dakle, radi se o sledecem: novoimenovani direktor niskog vodovoda je ...................................................................................................TAPETAR!!!!!
Исхитрено доносиш судове о некоме
Ако неко има одређени надимак, не треба само то гледати и ништа више
Медаља има две стране

Човек има надимак ''тапетар'' јер му је отац пре 20 година отворио фирму за тапацирање намештаја. Касније је почео и са производњом намештаја.
Човек од тада носи надимак тапетар, јер је у породичној фирми кренуо да се бави тим послом.
Сваки посао у коме се поштено зарађује новац је - частан посао ... и не треба га се стидети
У међувремену се и школовао и дошао до звања - магистар економских наука.

Opet mi po ko zna koji put na pamet pade sjajni A.Rajs...

....
...........

Politika se meša u sve i svuda upravlja. Ukaže li se neko mesto u vlasti bilo ono važno ili osrednje, svejedno, o izboru ne odlučuju zasluge kandidata, već političke veze.Može on biti i najveći neznalica, najnečasniji čovek, ako je „štićenik" političara-strančarastranke na vlasti, pobediće i čoveka najkvalifikovanijeg i u stručnom i u moralnom pogledu.Kada se neki kandidat prijavi na konkurs za neko mesto u ministarstvu, ne pitaju ga: „Šta znaš? Šta si radio dosad? Šta si radio kada je otadžbina bila u opasnosti?" Nego, pitaju ga: „Ukojoj si stranci? Koji poslanik te preporučuje?"....

.......

Imaćemo, dakle, reduciran „upravni odbor", koji će zameniti pokojnu skupštinu, od, recimo,dvadeset pet članova. Vaši direktori, bivši ministri, biće stručnjaci u svojoj oblasti, baviće sesamo njome i neće se mešati u stranačku politiku. Oni će biti prvi funkcioneri u svom resoru i kao i u industriji, ako budu sposobni i ne učine nešto što pada pod udar zakona ostaće na tom mestu dok im to godine dozvoljavaju ili dok ne podnesu ostavku iz ličnih razloga.Biće to, dakle kraj, onoj "ministarskoj odgovornosti" koju bi bilo bolje nazvati "odgovornošću političkih stranaka". Biće to kraj i onom ludilu izmišljanja ministara kada
pop postaje ministar saobraćaja kako bi pokretao lokomotive uz pomoć svete Marije i gurao vagone zajedno sa svetim Duhom, ili, pak lekar - dentista, ministar pošta kako bi lečio zupce iznad vinjeta na poštanskim markama.

Ministar saobraćaja će biti inžinjer železnice, ministar finansija bankar, poljoprivrede poljoprivrednistručnjak, a ne neki advokatić koji o tome nema pojma, ali je zato veliki strančar. Smanjićete broj ministarstava, koji je neverovatno uvećan kako bi se strančarima stvorili veliki prihodi i moćan položaj.
.............

http://www.scribd.com/doc/82599544/cujte-srbi-rajs

Back