Presuda za jahače apokalipse. Da li ih ima samo četiri?

4504_2.jpg

Izgubio i sta onda? I ti si se izgubio na forumu kad ne umes da nadjes temu o izborima. Ova je o necem drugom. To sto je u ovoj drzavi dozvoljeno izmisljanje svakojakih naziva za predsednika (i bivseg i novog), a za popa nije govori o zaista cudnom redosledu prioriteta. Cudi me kako se s ovom presudom slazu neki koji se u drugim prilikama ubise od zalaganja za slobodu govora.

Izgubio i sta onda? I ti si se izgubio na forumu kad ne umes da nadjes temu o izborima. Ova je o necem drugom. To sto je u ovoj drzavi dozvoljeno izmisljanje svakojakih naziva za predsednika (i bivseg i novog), a za popa nije govori o zaista cudnom redosledu prioriteta. Cudi me kako se s ovom presudom slazu neki koji se u drugim prilikama ubise od zalaganja za slobodu govora.

o kojim nazivima za predsednika ti govoriš?
jel o onim koje zdušno brišeš uz komentar tipa neprikladno, inače u rl kažnjivo?

e pa i ovo je kažnjivo.
čemu služe dvostruki aršini?
ničemu sem diktaturi

Poslednja izmena:
jesi siguran da nisu kažnjivi?
a ako nisu, zašto ih brišeš?

ispada da je krstarica iznad zakona i da ograničava pravo na slobodu govora

osetio na svojoj kozi. a sloboda govora nije ogranicena po zakonu vec po licnim afinitetima pojedinih modova. ne bih dlugomira trpao u taj kos, ali ipak je u tom drustvu tako da ako nista drugo ucestvuje u kolektivnoj odgovornosti svih moderatorskih postupaka. sto se kaze sa kim si takav si.

ma mene u suštini zabole za to sve, ja samo ukazujem na rezon gde se uvrede na račun precednika brišu i kažnjavaju uz objašnjenje da je to čak i zakonom kažnjivo te se ne sme, dok se istovremeno iščuđava na procesiranje uvrede upućene gorepomenutima i pri tom se poziva na neko kršenje slobode govora. msm ako već brišemo i kažnjavamo vređanje precednika i ostalih muflo ovaj političara daj da ispadnemo nepristrasni i ćutimo kad se kažnjava vređanje nekoga drugog. ja misim da je to fer pogodba.

jesi siguran da nisu kažnjivi?
a ako nisu, zašto ih brišeš?

ispada da je krstarica iznad zakona i da ograničava pravo na slobodu govora
Svaki sajt ima svoju politiku, a mi se trudimo koliko mozemo da vas naucimo pristojnom ponasanju. Nije lako priznajem, ima dosta šroblema i cesto deluje uzaludno, ali dajemo sve od sebe. :)

Nego sta je sad bilo, je li Petakov otisao u zatvor?

Back