Prestolonaslednikovica

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
Da li je neko od forumasa/urmasica imao neka ljubavnicka iskustva sa pedigriranima?

Jel neko oprobao "plavu krv" po bilo kojoj osnovi (kraljevska loza, grofovska, princevska)?

Ja sam muvao davno jednu polu-groficu Madzaricu, al sam izduvo u startu... :-(

Da li je neko od forumasa/urmasica imao neka ljubavnicka iskustva sa pedigriranima?

Jel neko oprobao "plavu krv" po bilo kojoj osnovi (kraljevska loza, grofovska, princevska)?

:rolleyes: nemam zelju da saznajem niciji sastav krvi :D...ja sam 0+.....i moja je crvena i gusta i imam je viska pa je dajem svaka 3 meseca po 440 ml.....

Ja sam bio sa crnkinjom ... iz Gane. Rece da je potomak plemenskog poglavice ... racuna li se ?

e, sad moram da vam kazem nesto iskreno... a stvarno je bzvz kad tako neki pocnu da se hvale svojim 'korenima'... pa kad ih slusas da pomislis da pricas sa nekom kraljicom il' groficom, u najmanju ruku... pa kad pocnu sa entuzijazmom da pricaju o nekim putovanjima u egipat od 500 evra (ol inkluziv) i misle da su obisli svet...
mada, kad smo vec kod egipta... mozda i ja imam neke plave, egipcanske krvi... mozda je i moj predak posedovao deponiju neku i bio vidjen covek u svojoj mahali... bas kao i vas rikan...

Uuu jeee :o
Racuna se, noralno! :mrgreen:
A iskustva, a?
Jel uobrazena? :D

( : kako je ovo dobro.....

iam i neam....zavisi kako se posmatra..rojal blue neku ribu....to nisam ni sreo, gde izlaze..?? jedino ako se račoonaju ove što nisu još pod loostracijom.........i nova akoomoolacija kapitala..i to...ne, nemam..to ipak nije plemenito poreklo...a prijalo bi mi.. zamisli živiš na dvoru....ladi te crnac....angažooješ filharmoniju da te boodi i uspavljooje...difno..

Један мој предак са бабине стране трговао неким оружјем у Маџарској буни 1848. па после, због ''заслуга'' добио племићку титулу... Следећи пут кад се посечем проверићу плави ли се бар мало...8)
Мислим да бих могла размишљати да се ородим са Виндзорима или Хабзбурзима...:lol:

Jel se vazi i bogata jevrejka??..al su to bili dani slobode i sexa....

Ne, nije poenta novac, nego plemenito poreklo, na to sam ciljao.

Ona Madzarica sto je spomenuh bila je prilicno loseg materijalnog stanja, ali sad kad se setim, maniri su joj stvarno bili drugaciji i drzanje i sve. Pokazala mi je porodicno stablo od pre 150 godina, neki grofovi i grofice tamo nacickani...
Bilo je tu nekog smeka sa starinskih dvoraca :)

A u koju si skolu isao?

Mislim ipak sa takvim preTcima...

Uzimajući u obzir da sam osnovnu,gimanziju i fakultet završavao u inostranstvu gde sam i odrastao posedujem zavidno znanje srpskog jezika ( bar za one rodjene u inostranstvu)
-uzgred:
Nije na odmet pročitati pravila palatalizacije i sibilarizaciju u srpskoj gramatici i vrlo jednostavno doći do zaključka da je preTcima isto toliko ispravno rečeno kao i precima

tako da ti je opaska odista bezvezna

uostalom meni je sasvim nebitno kako ću ovde pisati , pa nisam u školi više, a i nešto ne verujem da bih bilo kome mogao biti uzor ovde

Back