- Poruka
- 92.904
To kaže neka amerikanka pa kasnije obrazlaže. Dugačka i meni dosadna priča, nego šta vi mislite zašto valja/ne valja da se potpuno odreknete alkohola?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja životna odluka je da nikada ne pijem alkohol jer želim da mi je rasuđivanje u potpunoj kontroli.šta vi mislite zašto valja/ne valja da se potpuno odreknete alkohola
iz ličnog ili verskog ubeđenja?Ja ne pijem alkohol![]()
alkohol ne muti razum do te mere osim ako ne preteraš, i to bašMoja životna odluka je da nikada ne pijem alkohol jer želim da mi je rasuđivanje u potpunoj kontroli.
Smanjuje uviđajnost. Popij jedno pivo, uzmi da voziš kola i sačekaj da te zaustavi policija. To smanjenje uviđajnosti je presudno tokom donošenja odluka u životu.alkohol ne muti razum do te mere osim ako ne preteraš, i to baš
tebi koji uopšte ne piješ je verovatno i čaša piva dovoljna da ti otupi neke reflekse.Smanjuje uviđajnost. Popij jedno pivo, uzmi da voziš kola i sačekaj da te zaustavi policija. To smanjenje uviđajnosti je presudno tokom donošenja odluka u životu.
Nije tačno. Neki ljudi i bolje radi i koncentrisaniji su kad popiju.Smanjuje uviđajnost. Popij jedno pivo, uzmi da voziš kola i sačekaj da te zaustavi policija. To smanjenje uviđajnosti je presudno tokom donošenja odluka u životu.
Ne pijem, ali zasigurno ne želim da prepustim bilo šta slučaju.tebi koji uopšte ne piješ je verovatno i čaša piva dovoljna da ti otupi neke reflekse.
Ali, mislim da je dva piva dozvoljeno kada voziš.
Пиво без алкохола је безалкохолно пиће.ne pijem alkohol od 1996te. Ni pivo. (neki smatraju da je pivo zapravo bezalkoholno pice)
ponekad ga koristim za medicinske svrhe.
U Rusiji nije bilo do pre koju godinu.Пиво са алкохолом је алкохолно пиће.
Пиво без алкохола је безалкохолно пиће.
Пиво са алкохолом је алкохолно пиће.
Нема ту шта да се сматра![]()
Зависи у ком смислу. Није ни код нас у смислу рецимо Закона о оглашавању који забрањује рекламирање алкохола, али дозвољава рекламирање пиваU Rusiji nije bilo do pre koju godinu.
Из личног. Кад се напије, заплиће језиком па никако не може изговорити НЕ.iz ličnog ili verskog ubeđenja?