- Poruka
- 63.296
Ne, ja pišem kako mislim, i ne primam za to nikakvu kintu... kamo sreće da si u pravu...Не вреди се расправљати са тобом јер увек ћеш писати у корист педера. Еби га, ја пишем како мислим а ти пишеш како други мисли и за то примаш кинту. Имате птичице...![]()

Elem, mislim kako mislim jer sam godinama živeo u Kanadi gde je usvajanje dece dozvoljeno, a dobra prijateljica je bila jedna od prvih koja je usvojila dete sa svojom partnerkom. Dete je normalno i zdravo,a u druženju sa njima sam video i još druge usvojene dece, i nisam stekao utisak da po bilo čemu zaostaju, čak su vrlo voljeni, a to se na deci uvek vidi... to ti je dakle iskustvo iz prve ruke... a siguran sam da postoje i studije o tome, doduše moram priznati da se nisam preterano u to udubljivao, bilo mi nekako dovoljno ono što sam video svojim očima.
Možda ti misliš da je sirotište bolje rešenje, ali tu se ne slažem... inače sam apsolutno za to da se izvrši rigorozna provera od strane socijalnih radnika pre svakog mogućeg usvajanja (za sve parove, ne samo homoseksualne), i da se vrši naknadna kontrola i praćenje te dece.