Presemena tečnost

Zamisli srpdas se. Krene seks, ona iznenadjena- sta je ovo.
A ti: iju huhu uhuhu napalih se previse i kao sav iznenadjen krenes da mlatis kitom okolo, po njoj, posteljini, jastuku, pa skocis: ijaoo sve umacah, pa ga okrenes ka njenon akvarijumu, a ona ce: neee, neee, dodji vamo.

To je cool jbte. Odmah krene da curi. Voleo bih. Al jbg, moja alatka je napravljena poput totema. Mora da se obozava i prinosi zrtva da bi Bog Eros dao nektar strasti i pozude.

Haha... Pa pazi, ja sam dugo imao bojazan zbog toga da li je cool ili ne. Oslobodio sam se delom tog tripa zbog prve devojke koja je naglašavala da joj se to sviđa, ali mislim da nije slučaj sa svima. Evo jedna reče da joj se recimo ne sviđa.
Ili sam recimo čuo par puta da žene mogu to da protumače kao neku preteranu uzbuđenost, ono kao vidi ga napaljenko al' se zaleteo. 😂

Neko je pitao da li je intenzivnije nego što je "norma"... U suštini da, to mi je urolog potvrdio i kroz priču sa par drugara... Jednostavno varira... Kod nekih se presemena tečnost luči samo pred ejakulaciju, kod drugih kap po kap, treći su bez, a kod četvrtih je opet intenzivnije, i proces je kojem je dovoljna samo stanje uzbuđenja, i opet tu varira u količini od muškaraca do muškarca. Mislim, nije sad da će da krene da se sliva niz nogavicu. 😂

Neko je spomenuo kondom... Kondom je must naravno ako je jedini prezervativ u pitanju... Dakle nikakve eventualne rikverc metode ne dolaze u obzir jer presemena tečnost može sadržati i spermiće. Šanse za to nisu velike jer je jelte primarna uloga lubrikacija, ali svejedno je moguće.

Haha... Pa pazi, ja sam dugo imao bojazan zbog toga da li je cool ili ne. Oslobodio sam se delom tog tripa zbog prve devojke koja je naglašavala da joj se to sviđa, ali mislim da nije slučaj sa svima. Evo jedna reče da joj se recimo ne sviđa.
Ili sam recimo čuo par puta da žene mogu to da protumače kao neku preteranu uzbuđenost, ono kao vidi ga napaljenko al' se zaleteo. 😂

Neko je pitao da li je intenzivnije nego što je "norma"... U suštini da, to mi je urolog potvrdio i kroz priču sa par drugara... Jednostavno varira... Kod nekih se presemena tečnost luči samo pred ejakulaciju, kod drugih kap po kap, treći su bez, a kod četvrtih je opet intenzivnije, i proces je kojem je dovoljna samo stanje uzbuđenja, i opet tu varira u količini od muškaraca do muškarca. Mislim, nije sad da će da krene da se sliva niz nogavicu. 😂

Neko je spomenuo kondom... Kondom je must naravno ako je jedini prezervativ u pitanju... Dakle nikakve eventualne rikverc metode ne dolaze u obzir jer presemena tečnost može sadržati i spermiće. Šanse za to nisu velike jer je jelte primarna uloga lubrikacija, ali svejedno je moguće.
Brate. Zadnje sto ta riba zeli da kaze je: ish kaki si napaljenko.
Takvu smeni sto pre, nevezano za kako svrsavas.
Budes s njom dok ne uleti druga i au fiderzen. A ona nek se pita bat vaj.
Sto se toga tica ko koliko voli, po mom iskustvu imas dve vrste odnosa.
Jedan je limititan u smislu toga da ce ivek nesto biti bljak.drugi je kad zeli sve i nista joj ne smeta, na protiv.
Ok ima tu i tamo izuzetaka sa limitima kao i kod nas.
Samo cu ti dati hint. Zamisli da ti zenska curi dole kako se napali. To moze da ti bude bljak ako nisi nesto na startu preterano napaljen na nju. A to je greska u opste legati s devojkom koja te ne rqdi toliko.
S druge strane, ako te toliko radi, da odlepis, da je boginja erosa i tanatosa i da ti njena koza sija kao med i da bi posrkao sve sa nje, e to je Ta!

Back