- Poruka
- 70.191
Starije zene ovde su bas u paranoji da je svaka tema otvorena s namerom da ih neko upeca na gnusni seksualni akt.Možda uvelicava zbog teme da traži starije žene![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Starije zene ovde su bas u paranoji da je svaka tema otvorena s namerom da ih neko upeca na gnusni seksualni akt.Možda uvelicava zbog teme da traži starije žene![]()
Ti to isto lucis odmah kad se uzbudis?pa čim se počmeš uzbuđivat počmeš i to lučit šta ***** zna oće na kraju bit šta ili neće
Starije zene ovde su bas u paranoji da je svaka tema otvorena s namerom da ih neko upeca na gnusni seksualni akt.
Ma ok, ne pratim toliko ljude koje teme otvaraju i ne analiziram ih. Zenimljiva mi je tema kao tema. Sad ako je to da bi ga pojurile koke, let it bee.Tema 'Kako do starije?'
https://forum.krstarica.com/threads/kako-do-starije.981746/
Nadogradjuje dečko teme
Inače za ovaj njegov problem je mogao pitati na zdravlju ako zaista toliko masivan problem
Znaci nije nikakva paranoja samo je logika
Govorim ti da upravo razlikujem.ja mislim da ti mr napokon ne razlikuješ spermu od predsperme
Moze da flasira, ahahhahhaSto brate? Nije to lose, moze u doope a da ne kupuje lubrikante. Jesi ti provalio koliko to kosta jbte.
Knjaz StaniloMoze da flasira, ahahhahha
https://blovjob.com/content/2022/09/play-with-precum-gif-animation_001-1.gifZamisli srpdas se. Krene seks, ona iznenadjena- sta je ovo.
A ti: iju huhu uhuhu napalih se previse i kao sav iznenadjen krenes da mlatis kitom okolo, po njoj, posteljini, jastuku, pa skocis: ijaoo sve umacah, pa ga okrenes ka njenon akvarijumu, a ona ce: neee, neee, dodji vamo.
Slazem seTi to isto lucis odmah kad se uzbudis?
Ja ne, stvarno, ne foliram se.
ček pričamo o penisima ili https://petface.net/wp-content/uploads/2016/04/psi-balave-petface2.jpg ?Slazem se
Imala jednog koji je bio balav tako
I meni je to bljak
To je cool jbte. Odmah krene da curi. Voleo bih. Al jbg, moja alatka je napravljena poput totema. Mora da se obozava i prinosi zrtva da bi Bog Eros dao nektar strasti i pozude.
Jbte sto si grozna tako?Slazem se
Imala jednog koji je bio balav tako
I meni je to bljak
Oral grozan
Brate. Zadnje sto ta riba zeli da kaze je: ish kaki si napaljenko.Haha... Pa pazi, ja sam dugo imao bojazan zbog toga da li je cool ili ne. Oslobodio sam se delom tog tripa zbog prve devojke koja je naglašavala da joj se to sviđa, ali mislim da nije slučaj sa svima. Evo jedna reče da joj se recimo ne sviđa.
Ili sam recimo čuo par puta da žene mogu to da protumače kao neku preteranu uzbuđenost, ono kao vidi ga napaljenko al' se zaleteo.
Neko je pitao da li je intenzivnije nego što je "norma"... U suštini da, to mi je urolog potvrdio i kroz priču sa par drugara... Jednostavno varira... Kod nekih se presemena tečnost luči samo pred ejakulaciju, kod drugih kap po kap, treći su bez, a kod četvrtih je opet intenzivnije, i proces je kojem je dovoljna samo stanje uzbuđenja, i opet tu varira u količini od muškaraca do muškarca. Mislim, nije sad da će da krene da se sliva niz nogavicu.
Neko je spomenuo kondom... Kondom je must naravno ako je jedini prezervativ u pitanju... Dakle nikakve eventualne rikverc metode ne dolaze u obzir jer presemena tečnost može sadržati i spermiće. Šanse za to nisu velike jer je jelte primarna uloga lubrikacija, ali svejedno je moguće.