Preseljenje u Beograd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Daniel Maksimović

Početnik
Poruka
2
Treba da se preselim u Beograd, dobio sam posao i kompanija me pitala koliku platu ocekujem da imam. Znaci treba da iznajmim stan, placam dazbine, prevoz i sta vec i da po mogucnosti posaljem svojima nesto para. Posao se odnosi na etickog hakera i povremeni webdev. Zanima ma koliki je minimum koji bih predlozio za platu da mogu noramlno da zivim u BG. Mislio sam 800+ eura da predlozima pa ako hoce, posto ispod 800 mi i nije bas za ovu poziciju a i za tako skup grad.

Hvala

Treba da se preselim u Beograd, dobio sam posao i kompanija me pitala koliku platu ocekujem da imam. Znaci treba da iznajmim stan, placam dazbine, prevoz i sta vec i da po mogucnosti posaljem svojima nesto para. Posao se odnosi na etickog hakera i povremeni webdev. Zanima ma koliki je minimum koji bih predlozio za platu da mogu noramlno da zivim u BG. Mislio sam 800+ eura da predlozima pa ako hoce, posto ispod 800 mi i nije bas za ovu poziciju a i za tako skup grad.

Hvala
To mozez da radis i od kuce..Mislim da ti je jaka cifra 800+ probaj ali puno je to para

Zaivisi od firme i zavisi ako si bas dobar... Ako zele da te prime ne bi trebalo da bude problem.

Sto se samih troskova tice mislim da za 200 evra mozes da nadjes pristojan stan i jos 100 evra su racuni... pa od ostatka da jedes, peres, vozis se i provodis.

Treba ti u principu minimalno 700 evra. Beograd je zaista skup za život i relativno si "miran" tek kada imaš 800+ evra mesečno.
Tvoj posao spada u grupu odlično plaćenih poslova i mislim da ne bi trebalo da imaš problema da imaš između 800 i 1000 evra mesečno (zavisno od firme)

Hvala

Ma iste su ti cene, iznajmis gajbu na periferiji za 150€

Hvala

Prvo gledaj da nađeš gajbu u okolini firme da ne bi gubio vreme u saobraćaju. Možeš ti da nađeš stan u Rakovici ili Karaburmi za manje pare ali ako ti je firma u Zemunu imaćeš realan svakodnevni problem. Dakle isprsi se za neki euro više i smesti se negde gde možeš pešaka ili biciklom do posla,ako ne onda gde je povezanost dobra. Budi praktičan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back