preseliti se na zenski kutak ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro, ja sam pionir Žeskog ćoška. To je uz nes, mozak na otavu.

Ali, za razliku od kastrata, i intelektualnih i u svakom drugom pogledu, i na pogled prvi: ja mogu o čemu mi se prohte da govorim. Mozgići su smešni, naročito muški...
Čošak je podbacio, moram da primetim.
Gazdo - bičuj!

jastuk:
Zashto imam utisak da se dogadja ili se dogodila "velika seoba forumasha na zenski kutak " ? .... Shta to konkretno po vama ne valja na ljis - u
(obzirom na to da ovde ima mnogo tema koje bi se mogle i tamo postaviti ) ? :?:
Zato sto na LJ & S visi desetak istih likova koji svaki dan postavljaju deset novih glupavih tema i na njima chatuju. Ako se neko slucajno zajebe pa postavi normalnu temu ista biva unistena komentarima i chatom u roku od sat vremena. :roll:
Meni je LJ & S nekada bio omiljeni podforum, sada ga vise i ne otvaram. :(

jastuk:
hocsh da kazesh da si se uvredila ,pa pobegla ? :confused: ...a ta moja poruka na ljis-u je pogreshna za tvoju poentu...

'ebo mater ako ja tebe razumem!

a ti hocesh da kazes da sam ja bolid, pa sam se osetila prozvanom?
ako to hoces da kazes, odgovor je:"ne, nisam pobegla zato sto sam se osetila prozvanom, vec zato sto nisam imala sta da kazem na tu temu?"
hebi ga, nismo svi tako pametni pa da znamo odgovor bas na sve!

i uopste nisam citirala tebe, vec alekseja, ne znam ni da li si postovala tamo... :roll:

HeBePoBaTaH_:
Pa dobro, ja sam pionir Žeskog ćoška. To je uz nes, mozak na otavu.

Ali, za razliku od kastrata, i intelektualnih i u svakom drugom pogledu, i na pogled prvi: ja mogu o čemu mi se prohte da govorim. Mozgići su smešni, naročito muški...
Čošak je podbacio, moram da primetim.
Gazdo - bičuj!
Nemoj mi dva puta reci... :mrgreen:

Elem, forum je onakav kakvim ga korisnici ucine... Ne ocekujte da za vas neko glumi klovnove kako bi vas animirao... Potrudite se sami da donosite konstruktivne teme i/ili dajete kvalitetne komentare... Ali ne, umjesto toga mnogo lakse je uhvatiti se u kolo, udri brigu na veselje i lupaj sve sto ti padne na pamet...
Kada ti to isprazno lupetanje dosadi, onda dodjes i zalis se...
E pa, sto si posijao, to i zanjes...!

Ende!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back