"Preselila bih se iz Srbije"... Dragana Mićalović

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.211
Iako živi u senci svoje sestre Slobode, a možda baš i zato, glumica tv novela, Dragana Mićalović, ima žarku
želju da ode iz Srbije... Španija je njena omiljena destinacija za život, koju je zavolela još kao dete gledajući
nikad zaboravljene španske serije...

Danas igra u domaćoj tv sapunici "Igra sudbine"...

Screenshot_75.png

Priča da je još kao mala maštala da svoju karijeru započne u Španiji i njihovim popularnim telenovelama,
pa kaže:

- Ne znam gde će život da me odvede. Mogu da zamislim svoj život u Španiji, jer kada sam bila mala,
govorila sam da ću otići u Španiju da budem glumica, igram u španskim serijama i da ću tako pomoći
porodici, ali i svim mojim prijateljima, da ću im slati novac. Imam dosta prijatelja koji žive tamo i svi mi
govore da je narod tamo najsličniji našem temperamentu, to je ta vrela krv - iskrena je glumica

Screenshot_81.png

Evo i komentara koji govore za sebe...

Screenshot_76.png

Screenshot_77.png

🌺 🌺 🌺

Iako živi u senci svoje sestre Slobode, a možda baš i zato, glumica tv novela, Dragana Mićalović, ima žarku
želju da ode iz Srbije... Španija je njena omiljena destinacija za život, koju je zavolela još kao dete gledajući
nikad zaboravljene španske serije...

Danas igra u domaćoj tv sapunici "Igra sudbine"...

Pogledajte prilog 1366917

Priča da je još kao mala maštala da svoju karijeru započne u Španiji i njihovim popularnim telenovelama,
pa kaže:

- Ne znam gde će život da me odvede. Mogu da zamislim svoj život u Španiji, jer kada sam bila mala,
govorila sam da ću otići u Španiju da budem glumica, igram u španskim serijama i da ću tako pomoći
porodici, ali i svim mojim prijateljima, da ću im slati novac. Imam dosta prijatelja koji žive tamo i svi mi
govore da je narod tamo najsličniji našem temperamentu, to je ta vrela krv - iskrena je glumica

Pogledajte prilog 1366926

Evo i komentara koji govore za sebe...

Pogledajte prilog 1366928
Pogledajte prilog 1366929

🌺 🌺 🌺
Kako se mnogi ponasaju prema glumcima i nije nista cudno.

Bilo bi mi drago da naši glumci budu deo stranih projekata, pa i ova naša glumica... koja se ostvarila učešćem u seriji Igre sudbine (...Jooooooj, ko to gleda??? Još nisam upoznala stvarnu osobu koja tvrdi da tu seriju gleda. ).
Baš neko veče sam pomislila da je film glup, ali da ga moram odgledati do kraja jer je italijanski, a u njemu izgleda da glumi Srbin, naš Laza Ristovski.
Da je bio običan italijanski film, znate kad bih tu glupost gledala do kraja?
Gledala sam zbog gospodina, koji, pritom, nije smogao snage da bude samo ugledan glumac, nego je morao, je l'te, i stranački da bude aktivan. Paaaa... Ok, valjda je tako moralo da bude. :confused:

za koga uopste snimaju te serije i bacaju pare
treba uskratiti sredstva za pravljenje tih gluposti
Gledala sam Draganicu u jednoj epizodi serije gde igra...
Niti je to gluma, niti je to scenario, niti je to režija, dosadno i glupo,
traćenje vremena... Ne govorim samo za nju... nego za sve glumce
koje sam videla...

Ustvari... ne čudim se mnooooogim stvarima...

Pogledajte prilog 1366952

ako je to srbija onda laku noc
Ih laku noć....davno je zaspala i još se ne nazire buđenje.

P.S. niti znam ko je niti gde glumi, ne pratim srpsku modernu kinematografiju, ali boli koliko su ljudi netolerantni na bilo šta što im izlazi iz mejnstrima,naročito kada je mejnstrim po default-u retardiran.

Back