PRESEDNIK ŠIPTARA NA KOSOVU TRAŽI OD UNMIKA NAJENERGIČNIJE MERE PROTIV SRBA NA SEVERU

znam da delujem kao da imam 100 po znanju ali moras da shvatis da nisu to moje reci-nego coveka sa 2 faxa i doktora nauka tako da BILO ko na ovom forumu ako se neslaze sa ovim je klasiocna iskompleksirana budala....ponavljam doktora nauka,ne moje reci

TI I MALO DA SI PAMETAN NE BI SE PONOSIO SA TUĐOM GLAVOM.Za tebe se može reći da si neformirana ličnost i da ćeš vrlo teško takav kroz život izgraditi sopstveno mišljenje.

TI I MALO DA SI PAMETAN NE BI SE PONOSIO SA TUĐOM GLAVOM.Za tebe se može reći da si neformirana ličnost i da ćeš vrlo teško takav kroz život izgraditi sopstveno mišljenje.

pa ne mislim ja tudjom glavom,NAPROTIV mislim da mi je individualnost najveca vrlina uostalom bi odavno potpao pod propagande,nego ne ponosim se nego sam rekao sta neki ljudi pricaju koji su dosta pametniji od mene,ja se samo slazem sa nekim njihovim misljenjima a sa drugim ne i patriota sam po tom pitanju.....a i tu ima mnogo drugih stvari...misli sto se tice teme...i mnogo se olosa u ovoj zemlji nakotilo

ja delim lekcije samo onima koji su neznalice,i nema sto da se pokrivam jer nista lose nisam uradio po drzavu.

ne slazem se sa tobom da je CAR LAZAR bio izdajica,odale ti to?

a jel sa ja pricao o teslinom oruzju?

zna i ja VEOMA DOBRO POSTO-
mi je ujak tada bio general u VJ
rodjak pukovnik i nacelnik RDB cg,i mnostvo vojnih lica u rodbini tako da....

sve u svemu znam da nam je vojska bila fenomenalna u svakom pogledu,e sada grubo je trositi reci koliko je neprijatelj puta jaci ........DA JE TAKO BILO a mi ratovali protiv madjarske tvoje reci bi bile na mestu ali ovako.....

Ti ovde deliš gluposti zajedno sa tim koji ti pomaže.Ti ćeš Miloševića da upoređuješ sa CAR LAZAROM koji je znao da će da pogine i išao je svesno u smrt zato što je bio ubeđen da brani svetinju koju je više cenio od svoje glave a ovaj drugi Milošević je znao prvo da čuva svoju guzicu pa tek onda narod.Svetinju da i ne pominjem pa on je bio ********* kao i njegova žena pošto je on bio njen učenik tako da mu je svetinja Lazareva bila poslednja na pameti.

Ево, Шиптари опет дивљају:

Vesti dana - ponedeljak, 9. jun 2008. 19:44
piksel.gif

Napadnut autobus kod Kline, dvoje teže ranjenih

Blic - Pre 2 sata

Dve osobe teže su ranjene u ponedeljak u napadu vatrenim oružjem na autobus koji je prevozio učesnike Festivala folklora u selu kod Kline, saopštio je KPS.
Kako se navodi, dvoje teže povređenih posle napada odmah su odvezeni u Regionalnu bolnicu u Klini odakle su hitno prebačeni u Urgentni centar KBC Priština, a njihovo zdrastveno stanje je i dalje veoma teško.

Kosovska policijska služba je do sada uhapsila jednu osobu zbog sumnjom da je bila uključena u napad na autobus i teško ranjavanje dvoje putnika, a istraga će biti nastavljena.
Policija je saopštila da se napad dogodio sat posle ponoći kod sela Českovo, u opštini Klina, a da je autobus prevozio učesnike Festivala foklora koji se održava u Klini.
Beta

Ti ovde deliš gluposti zajedno sa tim koji ti pomaže.Ti ćeš Miloševića da upoređuješ sa CAR LAZAROM koji je znao da će da pogine i išao je svesno u smrt zato što je bio ubeđen da brani svetinju koju je više cenio od svoje glave a ovaj drugi Milošević je znao prvo da čuva svoju guzicu pa tek onda narod.Svetinju da i ne pominjem pa on je bio ********* kao i njegova žena pošto je on bio njen učenik tako da mu je svetinja Lazareva bila poslednja na pameti.

1-ko mi pomaze?
nekaze se ********* nego komunista:rtfm:
nije bio komunista nego socijalista:rtfm:
nemogu da poredjujem CARA LAZARA I MILOSEVICA JEDINO STO NISU IMALI ISTU FRIZURU:dash:
nije CAR LAZAR JE IZDAJNIK koji je pustio turke na kosovo a posle kao satro poginuo i otisao u istambul tajno da se izlezava u caksirima,a to sto je bio VERNIK pokazuje da je izdajnik posto su svi vernici takvi.:rtfm:

Back