peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
U novembru punim 18, što?
Samo pitam. Mozda ti sada voyo i odgovori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam da delujem kao da imam 100 po znanju ali moras da shvatis da nisu to moje reci-nego coveka sa 2 faxa i doktora nauka tako da BILO ko na ovom forumu ako se neslaze sa ovim je klasiocna iskompleksirana budala....ponavljam doktora nauka,ne moje reci
TI I MALO DA SI PAMETAN NE BI SE PONOSIO SA TUĐOM GLAVOM.Za tebe se može reći da si neformirana ličnost i da ćeš vrlo teško takav kroz život izgraditi sopstveno mišljenje.
ja delim lekcije samo onima koji su neznalice,i nema sto da se pokrivam jer nista lose nisam uradio po drzavu.
ne slazem se sa tobom da je CAR LAZAR bio izdajica,odale ti to?
a jel sa ja pricao o teslinom oruzju?
zna i ja VEOMA DOBRO POSTO-
mi je ujak tada bio general u VJ
rodjak pukovnik i nacelnik RDB cg,i mnostvo vojnih lica u rodbini tako da....
sve u svemu znam da nam je vojska bila fenomenalna u svakom pogledu,e sada grubo je trositi reci koliko je neprijatelj puta jaci ........DA JE TAKO BILO a mi ratovali protiv madjarske tvoje reci bi bile na mestu ali ovako.....
Ti ovde deliš gluposti zajedno sa tim koji ti pomaže.Ti ćeš Miloševića da upoređuješ sa CAR LAZAROM koji je znao da će da pogine i išao je svesno u smrt zato što je bio ubeđen da brani svetinju koju je više cenio od svoje glave a ovaj drugi Milošević je znao prvo da čuva svoju guzicu pa tek onda narod.Svetinju da i ne pominjem pa on je bio ********* kao i njegova žena pošto je on bio njen učenik tako da mu je svetinja Lazareva bila poslednja na pameti.
poruka