Prerana ejakulacija

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Prevremena ejakulacija je jedan od najčešćih oblika seksualne disfunkcije muškaraca. Češća je i od impotencije (erektilne disfunkcije). Prevremena ejakulacija predstavlja ozbiljan problem koji se odražava i na seksualno ponašanje, samopouzdanje i kvalitet života muškarca. Muškarac se zbog tog problema obično povlači u sebe, izbegava seksualne odnose, ili pak postaje agresivan, optužujući partnera za problem.

Prevremena ejakulacija zapravo je ejakulacija sa minimalnom seksualnom stimulacijom koja nastaje pre, za vreme ili neposredno posle vaginalne penetracije, pre nego što oba partnera to žele.

Nortmalna duzina odnosa je viseminutna.

(copy)

Hahaha, reci nekoj klaberki da je normalna duzina seksualnog odnosa nekoliko , npr 3 min, pa da vidis sta ce ti reci....

A opet reci nekoj prosecnoj udatoj, da je prosecno vreme seksa 6 minuta, ona ce reci, jel....onaj moj zakida mi bar minut....

Iz muskog ugla, nije prevremeno cim je usao unutra.....zivot je borba sa snaznijim muzjacima.....novo animalno doba je tu.....

- - - - - - - - - -

Hahaha, reci nekoj klaberki da je normalna duzina seksualnog odnosa nekoliko , npr 3 min, pa da vidis sta ce ti reci....

A opet reci nekoj prosecnoj udatoj, da je prosecno vreme seksa 6 minuta, ona ce reci, jel....onaj moj zakida mi bar minut....

Iz muskog ugla, nije prevremeno cim je usao unutra.....zivot je borba sa snaznijim muzjacima.....novo animalno doba je tu.....

Back