Препуна Арена неодизелаша

Poruka
18.697
http://mondo.rs/a733117/Foto/Zabava/Prepuna-Arena-za-Luce-iz-Kasidola.html

dragana-mirkovic-arena-mondo-stefan-stojanovic-26.jpg

Немам ништа против дотичне певаљке, свака част на доброј заради, али ко су ови ликови који слушају то.
Одакле долазе, какав је то ментални склоп човека који може да ужива у оваквој музици.

Могу и ја да слушам или чујем све и свашта, али на концерт се иде ако баш баш осећаш музику дотичног извођача или групе.

http://mondo.rs/a733117/Foto/Zabava/Prepuna-Arena-za-Luce-iz-Kasidola.html

dragana-mirkovic-arena-mondo-stefan-stojanovic-26.jpg

Немам ништа против дотичне певаљке, свака част на доброј заради, али ко су ови ликови који слушају то.
Одакле долазе, какав је то ментални склоп човека који може да ужива у оваквој музици.

Могу и ја да слушам или чујем све и свашта, али на концерт се иде ако баш баш осећаш музику дотичног извођача или групе.

Koliko vidim pola su Romvili, ili je fotka tako ispala.
Katolicko luce iz Kasidola mi uvek islo na yaya. Nesto je tugaljivo unjkala ( pevala ) kroz nos, nogice krive , ukusa ni za lek ( cak je i moja baba pokojna govorila da nema pojhma da se obuce ).

Zaista , mogu cak da shvatim i onih 20 fanova JK ( luda je, ekscentricna...nekome se to svidja ) ali fanovi pokatolicenog Luceta mi nikako nisu jasni.
Ako su vec dziberi, sto ne slusaju Shemsu i Shabana ? Ako hoce da gledaju golu zensku, eto im Rada Manojlovic a ne krivonoga , zadrigla svinjcica iz BeC.

Koliko vidim pola su Romvili, ili je fotka tako ispala.
Katolicko luce iz Kasidola mi uvek islo na yaya. Nesto je tugaljivo unjkala ( pevala ) kroz nos, nogice krive , ukusa ni za lek ( cak je i moja baba pokojna govorila da nema pojhma da se obuce ).

Zaista , mogu cak da shvatim i onih 20 fanova JK ( luda je, ekscentricna...nekome se to svidja ) ali fanovi pokatolicenog Luceta mi nikako nisu jasni.
Ako su vec dziberi, sto ne slusaju Shemsu i Shabana ? Ako hoce da gledaju golu zensku, eto im Rada Manojlovic a ne krivonoga , zadrigla svinjcica iz BeC.
Што је најгоре на фоткама једва да има пар њих, питам се одакле су испузали сви.
Нажалост Беч као један од најважнијих центара европске и светске културе није ни мало утицао на дотичну певаљку.
Мада могуће је да она продаје оно што живина жели да чује.

Mogao si slobodno da staviš kao naslov prepuna arena neandertalaca.
Ниси далеко од истине.
ti si ljubomoran...
Више сам забринут. Љубоморан бих био да сам ја рецимо љубитељ Цеце или Јеце, па ме нервирају ови њени. :hahaha:

Више сам забринут. Љубоморан бих био да сам ја рецимо љубитељ Цеце или Јеце, па ме нервирају ови њени. :hahaha:

ретки су такви! погледај НАЈВЕЋЕГ МАКРОА,Сашу Поповића шта ради.
деца од 15, 16год. певају, ричу у оскудној одећи, надајући се да ће снимити компакт ЦД и да ће као Луче певати по Бечу.

Mислим да је љубав према оваквом ђубрету од ''музике'', заправо мржња према музици или њихов доказ да их музика уопште не занима.

Заправо убеђен сам да се ови ликови више секу на ово њено смеће, него она сама, не би ме чудило да се и стиди неких песама, али ако то доноси кеш, онда је6еш оно што сада у зрелим годинама слушаш, дај живини оно што живина жели да чује.

Dragana Mirković je bila dobra pevačica. Uz Cecu i Brenu najbolja od narodnjaka u 90.im

Mnogi i danas slušaju njene pesme, čak i današnja deca.

Meni se lično dopada Dragana Mirković. Nevolim naravno sve njene pesme (samo nekoliko) ali mi se kao osoba npr više svidja od Cece (koja je prepotetna, bila u braku sa najvećim kriminalcem svoga vremena, njen bivši dečko je pričao da su raskinuli kada je on tražio od nje da plati pola zajedničkog putovanja jer se on istrošio...) i Brene (koja je poružnjala-sramota na šta liči bez šminke)

Dragana Mirković je bila dobra pevačica. Uz Cecu i Brenu najbolja od narodnjaka u 90.im

Mnogi i danas slušaju njene pesme, čak i današnja deca.

Meni se lično dopada Dragana Mirković. Nevolim naravno sve njene pesme (samo nekoliko) ali mi se kao osoba npr više svidja od Cece (koja je prepotetna, bila u braku sa najvećim kriminalcem svoga vremena, njen bivši dečko je pričao da su raskinuli kada je on tražio od nje da plati pola zajedničkog putovanja jer se on istrošio...) i Brene (koja je poružnjala-sramota na šta liči bez šminke)
A зашто мора да изгледа овако или онако, зашто је важно да ли је њен муж овај или онај ? Ваљда је битна музика и вокалне способности ?

Back