- Poruka
- 18.738
bitna je samo cijena
u principu nike ne gleda kakav je auto
a najjaci su mi ovi poznavaoci sto voze kod 6 majsotra
u principu nike ne gleda kakav je auto
a najjaci su mi ovi poznavaoci sto voze kod 6 majsotra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su sve auta u kategoriji "za soma". Kupiš ih za soma, uložiš soma i prodaš za soma.![]()
Dugina reparatura, domaca boja kila 950din, uljana bojaKoja je to Dugina boja za 1900 din? Nitro?
Ako ti nije problem samo mi objasni..kako to da je krajnji kupac iskusan ako ne preprodaje auto dalje..znaci kupuje prvi auto za sebe..nece valjda svako voditi iskusnog limara..mehanicara i sl?Фора је да и већина купаца зна да препозна крпеж,
Da li si nekad čuo da ljudi kada kupuju gledaju očima? I da se sve vidi? Jedino ako si glup, ili si žensko pa se ne razumeš. Odmah se vidi kada je nešto zagovljeno ili farbano preko zemlje na metalu.Ako ti nije problem samo mi objasni..kako to da je krajnji kupac iskusan ako ne preprodaje auto dalje..znaci kupuje prvi auto za sebe..nece valjda svako voditi iskusnog limara..mehanicara i sl?
nece valjda svako voditi iskusnog limara..mehanicara i sl?
Ako ti nije problem samo mi objasni..kako to da je krajnji kupac iskusan ako ne preprodaje auto dalje..znaci kupuje prvi auto za sebe..nece valjda svako voditi iskusnog limara..mehanicara i sl?
.nije mi logicno da se neko razume toliko ako kupuje prvi auto.
Nista ja vas ne razumem, da li vi mene neozbiljno shvatate, sta znaci zagovljeno, znam vise o kolima od 99% vas na forumu, cale mi auto-limar, radim sa njim od malih nogu, radim farbanje uradim metalika da nemozes da prepoznas, imam 17god, ali necu raditi sam idem sa bratom od ujaka koji ima 25god
Poz...
Ček', nemam neku sliku...sta znaci zagovljeno