Prepoznavanje

visile ti slike na krsti mesecima yebote :lol:
šalim se - to se zove FAmiliar fACE
moje drugarica se zayebava na tu temu, pa kad god joj to neko kaže (a ćesto joj kažu jao otkud te znam? ) ona kaže "Ma s televizije" :mrgreen:

Betty:
visile ti slike na krsti mesecima yebote :lol:
šalim se - to se zove FAmiliar fACE
moje drugarica se zayebava na tu temu, pa kad god joj to neko kaže (a ćesto joj kažu jao otkud te znam? ) ona kaže "Ma s televizije" :mrgreen:

Eto prepoznam tetu BETTY na ulici,javim se a ona digla nos što je poznata..

Desava mi se, ali ne bas cesto...

I mrizm kad me na ulici zaustavljaju da me nesto pitaju, a vide da zurim... Pobjeze mi bus, jbte!

U BG mi se prije par godina desilo da sam jedva nasla covjeka da me uputi u pravcu, u kom sam trebala da idem... Koga god sam zaustavila, zbrisao je prije nego sam stigla da izgovorim i - Izvinite...
Na kraju sam trcala za jednim covjekom i molila ga samo da mi kaze kuda treba da idem... I, kad je cuo sta ga pitam, odjednom je smeksao, ma promijenio se za 360 stepeni... Ne samo da mi je pokazao, nego me je i odveo tamo gdje sam trebala da idem...

Gazdarica:
Desava mi se, ali ne bas cesto...

I mrizm kad me na ulici zaustavljaju da me nesto pitaju, a vide da zurim... Pobjeze mi bus, jbte!

U BG mi se prije par godina desilo da sam jedva nasla covjeka da me uputi u pravcu, u kom sam trebala da idem... Koga god sam zaustavila, zbrisao je prije nego sam stigla da izgovorim i - Izvinite...
Na kraju sam trcala za jednim covjekom i molila ga samo da mi kaze kuda treba da idem... I, kad je cuo sta ga pitam, odjednom je smeksao, ma promijenio se za 360 stepeni... Ne samo da mi je pokazao, nego me je i odveo tamo gdje sam trebala da idem...

Lako je tebi, kada te poznaju sa ovog foruma ;)

Psihologue:
Eto prepoznam tetu BETTY na ulici,javim se a ona digla nos što je poznata..

nema šanse, teta Beti je mulitmorfna, od susreta do susreta menja lik :lol:
i ne dižem nos, nego ne gledam u ljude....mada, sad kad se setim, priviđo mi se Klik svojevremo :lol: I Banshee - u Munzeu.

A jel se i vama nekad učini da je neko s Krste promako sokakom? :P

Znao sam... iz ISKUSTVA da niko, ko se neočekivano vrati s mora nakon 2-3 sata, nije dobrodošao! Betypavica se pravila da me ne primećuje, ali tuga u svakom njenom postu, bila je sve uočljivija. Pokušavao sam da se setim prijatnog izgleda obične građanske osobe, kakva je nekad bila.

c012.gif

hahaha...ja skoro svaki dan, nesto trazim po gradu i zaustavljam ljude ispitujuci ih gde se nalazi ta i ta ulica ili institucija...kad ne trazim zgradu trazim barem neki salter ili prostoriju u zgradi...
pre neki dan sam pitala jedno 10 ljudi za neku ulicu u centru i 'ladno niko nije znao, a svi su bili ok i raspolozeni da mi pomognu. na kraju sam pomislila da sam u zoni sumraka.
ja sam u stvari ta koja vas zaustavlja i ispituje... :D
a sutra opet idem na jedno mesto na kome nikad nisam bila...

heheh. ne bih bas da na forumu detaljisem gde idem poslovno, moze neki saradnik da me prepozna.
anyway, nisam bila, odlozeno je. ovoga puta sam znala gde je ulica, samo nisam imala pojma gde je trazeni objekat.

Evo meni juce Becky kaze "ja te znam od nekud"...... "pa sa Krste Becky".
Ja mislim da se to svakom desava..... da je neko nekog nekad negde video, sreo i da ga se seca od nekud.

Back