Da li je moguće da sada čak i ne spavaš zbog mene? Da bi meni kao nešto odgovorio? Samo navali. Baš hoću da vidim dokle si spreman da se teraš sa mnom “mak na konac”. Ja neću stati, tako da računaj da se pregonimo ovako po forumu do kraja života. Pa ko izdrži duže. Ovde si ti u problemu, jer si napisao kako ti meni hoćeš da “otvoriš oči”, a to je nemoguće od nekoga ko je verovatno mlađi od mene, u smislu iskustva, a nikako od strane nekoga ko jede meso, mleko i jaja, zatim industrijsku hranu sa kodom HACCP, zatim konzumira kafu, duvan, alkohol i lekove, u duhovnom smislu. Šta si navalio na vakcine i oblik Zemlje? Nemam pojma o čemu govoriš. Sa većinom stvari koje si izmislio i napisao za mene nemam ama baš nikakve veze. Niko od nas nije došao na ovaj svet da menja bilo koga, pa tako nećeš ni ti mene, il bilo koga. Znači da si ti u problemu, i to veoma gadnom. Smatram da gubiš vreme pišući mi kilometarske postove, tako da ću ja da ti odgovaram sa sprdnjom, ubuduće, ako nastaviš ovako, jer nemam šta ozbiljno da diskutujem sa totalnom budalom.
Ne zanima me to što niko ne može da te natera ni na šta na silu. Samo primitivci se rugaju psihijatriji, ili bilo kojoj grani medicine, a ne rugaju se veterini, koja je jedina nadležna za njih i njihovo stanje. Nobelova nagrada je predaleko od ove diskusije.
Nadam se da si pročitao link doktora nauka veterine, koji govori o ljudima kao što si ti, odnosno on je zapravo podešen za ljude koji uvažavaju one koji su ih zarazili, koji su moralniji od tebe, i stoga verovatno čitanje tog članka i nije imalo nikakav uticaj na tebe.
Još jednom...
Huh, kako prdofilski. Zašto ne shvataš kakve probleme imaš? Ja sam svugde bitan. Ti nisi nigde, pa čak ni samom sebi. Niko od tebe ne traži pomoć, niti bilo šta. Sam se nudiš, sam pitaš, sam odgovaraš, kao papagaj ili kao magarac. Imaš problema sa time što pokušavaš da nekoga progoniš po Internetu, a ne znaš kako se to radi.
O, da, ti klečiš ispred svakog. Kupili su te šibicari, kravari i konjušari, kao roba. Ne radiš ništa, jer si nesposoban za bilo kakav rad. Ne umeš čak ni da lažeš. Ne umeš čak ni da izmisliš nešto za nekoga. Toliko si nisko pao. Prdnem na to što si pokušao, čikam te da pokušaš izvan foruma. Mora da si umislio da su ti oni koji su te kupili dali orden narodnog heroja.
Ne zanimaju me nikakve vakcine i ništa što dolazi od mafije u belim mantilima. Žuborim na njih. Ne razboljevam se, zadnji put sam imao povišenu temperaturu 1988. godine, dakle u prošom veku, jako davno, virusi me zaobilaze, i ja sam jedan od retkih koji nikada neće biti klijenti farmakomafije.
Šta je to “antivaksersko”? Neka stranka ili partija? Neću da se učlanim u nju. Ne dam nikome novac i tačka.
Za mene ništa nije obavezno. Ja se nikada neću vakcinisati, niti koristiti bilo kakve medikamente. Evo da se kladimo u 1000 dinara da niko i nikada neće smeti da me natera na bilo šta na silu. Pođi od sebe. No, no. Najzad, ja sam iznad zakona.
Ne zanima me nikakva priča o obliku Zemlje. Tačka.
Ne zanima me ni diskusija o GMO, jer se ne razumeš u to. Da se razumeš ne bi se hvalio mrcinama koje konzumiraš. Širenje besnila je opasno po okolinu. Znači ti si opasan, ja nisam.
Kakvi naučni dokazi? Šta ti imaš sa naučnim dokazima i sa naukom? Nikada nisam tvrdio da su 2 i 2 jednako 5 ili 6. Ti si totalno, ali totalno lud. I još si duduk.
Pa bolje da me staviš na ignore nego da ne spavaš zbog mene i da mi posvećuješ ovoliko vremena izmišljajući i pišući stvari o meni koje nemaju nikakve veze sa mnom? Nisi citirao gde sam to na forumu napisao “Ave LCF”. Čikam te. Znači lažeš kao pas. Jedino ovde što je dobro i norisno je to što si pod mojim žestokim pritiskom, možda, naučio pravilno da pišeš na svom maternjem jeziku. Ne nađoh ti neke velike greške do sada. Dobro je i toliko.
Za mene je bezveze to da bilo ko izmišlja laži za mene ili bilo koga, jer ispada žalosno smešan. Sve što si pokušao protiv mene ja sam pogazio. Ne znam čemu ovoliki trud sa tvoje jadne strane?
Boli me ona stvar u šta si ti nekada verovao. Što se mene tiče možeš da veruješ da je osiromašeni uranijum zdrav. Nemam pojma o kakvim teorijama zavere prdiš sve vreme. Nemam ništa ni sa čime.
Zašto nešto nisi ukapirao i “pročitao između redova”, a ovamo se mučiš da napišeš prostoproširenu rečenicu, kao da te goni besnilo dobijeno od one što na repu sedi i u nebo gledi, ili pak nešto iz domena degenerativnih poremećaja?
A ne možeš da provališ krupne stvari, a ne “krupne stvari da provalis” (opet red reči u rečenici, znači nisi naučio da pišeš, iako sam te terao) i uvidiš da si pao na skoro sve teorije prodavanja gaća, osim na one sa nakurnjakom.
Kako su mogli da te prevare za sve, a nisu mogli za gaće sa nakurnjakom? E, razmišljaj o tome, žutokljunac. Ne želim ništa od tebe. Obuci te gaće u koje možeš da staneš ceo, dok neko u njih meće samo svoga čolda.
Nema nikakve štete. Upregnut si u amove, kao konj koji okreće dolap, i još si okovan u te tvoje degenerativne poremećaje, plus problemi sa besnilom, ljubav prema prdežu, s vremena na vreme prdofobija a s vremena na vreme prdofilija, nisko samopouzdanje, i još dosta toga - sve to te ometa da budeš kompletna ličnost, nego si samo pola čoveka.
Nikome ne bih pisao sve ovo, ali budući da sam napadnut, i da sam odvalio argumentima sve laži koje si zlonamerno izmislio za mene, u čemu se nisi mnogo pokazao, kao da si poslat od strane neke kombi stranke, u kojoj nisi mnogo napredovao, pa ti se u tome što igraš ženske video igre, recimo “The Sims”, i tamo praviš virtualne komunikacije koje nemaš u realnom životu, pa ti se pričinjava kokoš sa ogromnim sisama i naočarima za Sunce, zbog čega se užasno plašiš Sunca i imaš fobije od izlaska vani, nisi zanimljiv čak ni svom kućčnom ljubimcu koga zlostavljaš. Gde nestade onaj Bruce Lee koji je mogao da izmlati nekoliko ljudi? Spade na to da ne spava zbog nekih forumaša, da bi im “pokazao neke stvari na forumu”; ovako nekako:
https://postimg.org/image/ulr2jchb7 . A ništa nisi dokazao. Šta ćeš kad nisi za bolje.
Ponavljaš se kao pokvarena ploča. Daj nešto novo. Ovo ti je sve glupo, kao što si i ti sam - psihopata u pokušaju. To što se plašiš apsolutno svega, jer unosiš u sebe strahove poklanih životinja preko njihovog mesa, zadrži za sebe. Ja nisam zainteresovan ni za tvoje, ni za životinjske, niti za bilo kakve i bilo čije strahove.
Evo, vidiš, ako ti veruješ u sve što neko napiše, onda si zelen kao zastava Saudi Arabije. A zelen si i zato što si pojeo neke bakterije iz pokvarenog mesa, koje visi godinama u mesari. Ako sam ja najveći ludak, a ti se teraš sa mnom mak na konac, i još mi se prvi obraćaš sa uvredama i izmišljanjem gluposti u moje ime, onda si ti još veći ludak. Nema veze što si mlađi od mene. Ne znam koliko si mlađi, ali moguće je da sam istovario iz sebe poveliki bokluk u ćenifi onog dana kad si se rodio. Da, tebi iz inata. Koliko vidim, ti kao mazohista izazivaš ljude po forumu da te tovare, oni te kao sadisti tovare najstrašnije, publika uživa i svi su zadovoljni. Nađi nekoga drugoga za to, jer ja nisam sadista.
Veoma je teško biti skriboman kada pišeš skribomanu. Baš me briga šta ti radiš, neću moći da se istovarim kad odem u zahod koliko sam se nasekirao zbog toga šta ti radiš i zagovaraš. Ja ne idem kod lekara, ne koristim njihove preparate, jer mi ne trebaju, a širim pobunu protiv vakcina iz razloga što je neko izmislio da je obavezno. Sve što je obavezno za mene ne važi, zato što ja tako kažem. I imam veći uspeh u tome od tebe, jer to što ti uz pomoć sistema zagovaraš vaccine nema odjek koliko imaju moje dve rečenice. Dovoljno je reći ovo... Savet ljudima koji imaju malu decu, šta da rade, a da nemaju problema sa zakonom. Može se doskočiti mafiji u belim mantilima. Dakle... Daš krmači od medicinske sestre 50 ili 100 eura, da štrcne sadržaj vakcine u vazduh, a napiše da je dete vakcinisano. I nema nikakve zaje6ancije sa sistemom. Primenite ovo ljudi. Znači samo ovako udarati na sistem. Može se... Žuborim ti na sektu, na sve sekte i sve sektaše... žum, žum, žum. Mora da imaš veze sa nekom buđavom sektom čim ih ovoliko propagiraš. Smešniji si od crtanog filma. Ojha. Ende.
P.S. Ažuriraj post, ažuriraj, i time dokazuješ koliko si nesiguran u sebe. Mora da si se sav preznojio i da su ti se ruke tresle dok si satima pisao ove teške gluposti. E, žalosti.