Prepoznaj Svedsku/Skandinavsku pjesmu!

Aham stari kazesh a shta je sada sa grcima...mora da im je super,vidim koliko su pametni.....procvetala je zemlja od silnih pametnjakovica

Mi ne znamo sta je sa potomcima Grka koji su pisali sve te silne mudrosti. Neko rece da je u Italiji renesansa pocela zbog preseljavanja nekih Grka iz Otomanske imperije na tlo Italije.
Stari Grci su i u Rimskom carstvu bili dominantni intelektualci i svi Rimski zvanicnici su im se divili i ucili su Grcki jezik zbog njihovih spisa.

Kultura napreduje i dalje, bez obzira na proteste radnicke klase. I jednog dana ce sigurno nastati i ljudi sa nadljudskom mudroscu koji ce stvari vidjeti sa nadljudskom pronicljivoscu, jednom takvom koja ce njihovim potomcima omoguciti da predvide dogadjaje hiljadama godina unaprijed. A bas to je nadljudsko.

Dionys nije ovo shto ti pishesh ni malo pogreshno al ipak mislim da vi filozofi zivite u nekom svom svetu...kad tad ce ovaj svet da nestane pa koliko god mudraca bilo, protiv prirode niko ne moze...

Ne znam da li si procitao knjigu koju je Nostradamus napisao,ja sam procitala celu jer me je bash interesovalo i jedino gde nije pogreshio to je bilo uvezi njegove smrti inace ovako ima neke stvari koje je pogodio al ne bash u datume ali vishe njih nije...

Back