Tačno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није то, него она је, иако удата за Швабу, опседнута Французима, како видим.Opa, znači imamo i stručnjake ovde za određenu granu kniževnosti? Ti si koliko sam zapazio Švaba, Quentin Englez a Nautilus Francuz.![]()
Pa posto ne dozvoljavas da budem opsednuta tobom moram da se obsedam neki päderima iz FrancuskeНије то, него она је, иако удата за Швабу, опседнута Французима, како видим.
Sramne li diskusije.
Nezavisno od toga - svoj jedini roman je ispisao u pivnici.Ako se može nazvari romanom, pre niz malih, tematski povezanih priča.U pitanju je satiristička kritika Prvog svetskog rata viđenog kroz oči banalnog vojnika.
- - - - - - - - - -
Davno sam čitao taj urnebesni roman, iskustvo je nezaboravno, mogao bih da ga ponovim.![]()
Tako je Quentine.
Dobri vojnik Švejk uopšte nije budala, iako je takvim prividno prikazan.Njegove najveće ambicije su kako doći do kobasica i piva, jeftini ideali koji su promovisani tokom tog rata ga ne zanimaju.![]()
Korisno je talasati u smutnim vremenima.
Nažalost ne znam, Tibor Sekelj je bio Mađar, ali jugoslovenski državljanin.Pade mi on na pamet, ali držim da nije.Prepuštam ovo nekom ko se više razume u materiju.
Oktavio Paz?Knjizevnik i diplomata, jako fin gospodin, pravi dzentlmen iako je sa spanskog govornog podrucja.
Borio se u Spanskom gradjanskom ratu na strani republikanaca.
Dobitnik je silnih nagrada, najprestiznija incl.
Umro je pre pet godina u gradu u kome se i rodio.
Ja nisam citala nista od njega, cesto se navode njegovi citati.
Sorry, umro je 1998. Vreme prosto leti![]()
da, ajde ti sad nesto pitaj.Oktavio Paz?