prepoznacu te uvek....

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
Dragi moji, malo, malo, pa neko ode sa foruma..neko na duze, neko na krace, neko na zauvek...
elem, od povratnika na forum, najcesci su oni koji sebi nadenu novi nik....da li uspete da prepoznate o kome s eradi na osnovu stila pisanja, ili lupate glavu sve dok vam neko ne dosapne ko je to nekada bio? Ja uglavnom ne znam ko su prenikovani...mislim da postoji svega par ljudi koje bih uvek prepoznala, jer se stil (narocito dobar) ne d asakriti: uvek bih znala da je iza nekog nika ludoileglodjekosku, kojot, poverljiva...mozda mirka, mada za nju nisam sigurna bas 100% i mozda borac za prava zivotinja...marlona sam takodje naucila da prepoznajem, mada sam se u pocetku zahebala par puta :lol:..i, tako, koga bi vi uvek prepoznali, a koga nikada?

Dragi moji, malo, malo, pa neko ode sa foruma..neko na duze, neko na krace, neko na zauvek...
elem, od povratnika na forum, najcesci su oni koji sebi nadenu novi nik....da li uspete da prepoznate o kome s eradi na osnovu stila pisanja, ili lupate glavu sve dok vam neko ne dosapne ko je to nekada bio? Ja uglavnom ne znam ko su prenikovani...mislim da postoji svega par ljudi koje bih uvek prepoznala, jer se stil (narocito dobar) ne d asakriti: uvek bih znala da je iza nekog nika ludoileglodjekosku, kojot, poverljiva...mozda mirka, mada za nju nisam sigurna bas 100% i mozda borac za prava zivotinja...marlona sam takodje naucila da prepoznajem, mada sam se u pocetku zahebala par puta :lol:..i, tako, koga bi vi uvek prepoznali, a koga nikada?
Tebe.
Smokvu.
Slatka kao secer.
Ugadnubaburastem.
Dive.

Dopisacu kada se setim. One koje volim da citam. :)

Izrazito prepoznatljiv stil i motive pisanja na ovom delu foruma imaju:
Dača, Tibi, Julijan, Dive, Smokva, Slonče, Minon, Modesti, Ludo Pile, Dragiša, Sebastijan i još nekolicina njih kojih ne mogu da se setim.
Ostali mogu biti varijacija pet - šest stilova pisanja. Ne znam da li je to uticaj foruma gde ljudi, u nedostatku drugačije literature, iščitavajući jedni druge počinju da pišu slično, ili je došlo do nekog fenomena zasad nepoznatog u oblasti stilistike.

Da, ona Ugadu... tipična je i lepše bi njene reči "legle" na papir nego na ekran.

Poslednja izmena:
Izrazito prepoznatljiv stil i motive pisanja na ovom delu foruma imaju:
Dača, Tibi, Julijan, Dive, Smokva, Slonče, Minon, Modesti, Ludo Pile, Dragiša, Sebastijan i još nekolicina njih kojih ne mogu da se setim.
Ostali mogu biti varijacija pet - šest stilova pisanja. Ne znam da li je to uticaj foruma gde ljudi, u nedostatku drugačije literature, iščitavajući jedni druge počinju da pišu slično, ili je došlo do nekog fenomena zasad nepoznatog u oblasti stilistike.

e, da iz ove grupe julian..a, ostale ne bih preoznala ni u ludilu..mozda smokvu po humoru....kako je ipak sve to indivudualno....

Prvi nalog na K. sam otvorila 2003. ili 2004., iz racunarske sale, u pauzama, napisala svega nekoliko poruka i zaboravila na njega. (posebna je prica kako sam se uopste setila da ga imam)
Sledeci otvorila pre 4 god., mislim...Isto kratko pisala. Da kazem koji, retko ko bi se setio. Nista senzacionalno.
Obicna sam i u zivotu, pa i ovde, skoro pa neprimetna. Odgovara mi tako. Distanca.
I evo sad ovaj nick. Iz zeze, pa ostala neplanirano...
Sto neko napisa na forumu, kad mi se pojavi odredjen "zastoj" u zivotu, ja se raspisem.
Nemam fb profil, ali mi piskaranje ovde prija. Iako to nekad smatram (net) porokom.
Ne opterecujem se ko stoji iza nicka, vise obracam paznju na postove.
Pa se tako zareda nekoliko postova koji mi izdvoje neke koje rado citam, a neke preskacem.

Prvi nalog na K. sam otvorila 2003. ili 2004., iz racunarske sale, u pauzama, napisala svega nekoliko poruka i zaboravila na njega. (posebna je prica kako sam se uopste setila da ga imam)
Sledeci otvorila pre 4 god., mislim...Isto kratko pisala. Da kazem koji, retko ko bi se setio. Nista senzacionalno.
Obicna sam i u zivotu, pa i ovde, skoro pa neprimetna. Odgovara mi tako. Distanca.
I evo sad ovaj nick. Iz zeze, pa ostala neplanirano...
Sto neko napisa na forumu, kad mi se pojavi odredjen "zastoj" u zivotu, ja se raspisem.
Nemam fb profil, ali mi piskaranje ovde prija. Iako to nekad smatram (net) porokom.
Ne opterecujem se ko stoji iza nicka, vise obracam paznju na postove.
Pa se tako zareda nekoliko postova koji mi izdvoje neke koje rado citam, a neke preskacem.

Ima na forumu izrazitih individualnosti, kompletne ličnosti možeš da dokučiš iz njihovog pisanja. Kad bih ih upoznala, možda bi se ta slika nečim zamrljala. Bez obzira što to može biti neki moj izmaštani svet, važno je da taj svet postoji zahvaljujući nečijem pisanju. Zato je normalno da pogledam pored posta koji je napisan, i nik koji kreirao te rečenice.

ja sam mislila da se ofarbam u plavo jer dok ja ukapiram ko se prenikovao, ceo forum vec uveliko zna sve o tome
kao moje dete kad je prokomentarisalo na branjenju diplomskog da misli da izmedju asistentkinje i profesora necega ima, a njenih sedam kolega i koleginica joj se unelo u lice - AJDE!!! :lol:
mislim od prve godine fakulteta svi su znali da su oni u semi..ceo fakultet zna
ne zna samo moje dete
na koga li je :lol:

ti su najgori...ne umeju da stoji iza svojih reči i dela, pa kad nešto zaseru, promene nalog...za izbegavanje

Ja bih uvek prepoznala smokvu, ne po stilu, nego po onome šta piše. Takve stvari kakve se njoj dešavaju, ne dešavaju se nikom. Prepoznala bih ugadnubaburastem, i možda, samo možda Mirku.

Očajna sam u tom prepoznavanju, nemam pojma ko je ko. Ja lično poznajem dosta forumašica sa kulinarstva, i za pola ne mogu da povežem nikove i likove. :rumenka: Prošle godine na Sajmu sam ceo dan provela pored jedne žene, nik joj znam otprilike, a lik - veze nemam. Ove godine je kao čekam da se pojavi, a nemam pojma kako u stvari izgleda. :sad2: Užas...

Poslednja izmena:
izgleda da smo svi utiska da bi prepoznali one likove koji nam se dopadaju, koji su upecatljivi u pozitivnom smislu..
ja, recimo, ne verujem da bih prepoznala bilo koga koga ne gotivim, ne zato sto ih ne citam, vec zato sto mi stil pisanja i ono0 sto kazu ne ostane u glavi dovoljno dugo, da bih ga uteftreila
jedino bih sunasce jecu prepoznala verovatno...dugi postovi, srce na kraju, razocarenje zivotom, uverevanje da je dobra i da ume d avoli kao niko...i verujem sve da jeste..toliko je upecatljiva u tome, da sam je zapamtila i da bih je peroznala iako joj nijedan post nisam do kraja procitala..

ma ja nikog ne citam dok me ne citira, komuniciram samo s normalnim personama fala bogu i kad odu ne vracaju se

Ima na forumu izrazitih individualnosti, kompletne ličnosti možeš da dokučiš iz njihovog pisanja. Kad bih ih upoznala, možda bi se ta slika nečim zamrljala. Bez obzira što to može biti neki moj izmaštani svet, važno je da taj svet postoji zahvaljujući nečijem pisanju. Zato je normalno da pogledam pored posta koji je napisan, i nik koji kreirao te rečenice.
Da, ali taj nick i ne govori mnogo ako ga na neki nacin ne znas. A znati ovde i znati uzivo, meni cini drasticnu razliku. Uverih se, kada sam upoznala neke...
Zato nisam opterecena ko pise...mada nevoljno pohvatam neke (licne) detalje koje ljudi iznose, pa hoces-neces pojavi se slika o nekom. Koja moze i ne mora da znaci da je bas tako.

izgleda da smo svi utiska da bi prepoznali one likove koji nam se dopadaju, koji su upecatljivi u pozitivnom smislu..
ja, recimo, ne verujem da bih prepoznala bilo koga koga ne gotivim, ne zato sto ih ne citam, vec zato sto mi stil pisanja i ono0 sto kazu ne ostane u glavi dovoljno dugo, da bih ga uteftreila
jedino bih sunasce jecu prepoznala verovatno...dugi postovi, srce na kraju, razocarenje zivotom, uverevanje da je dobra i da ume d avoli kao niko...i verujem sve da jeste..toliko je upecatljiva u tome, da sam je zapamtila i da bih je peroznala iako joj nijedan post nisam do kraja procitala..

Cek, a ravana? Prepoznas ga...Upecatljiv, ali ne pozitiva...dapace, smara, ali... :lol:
A jeca da promeni stil? Skrati pisanje, okrene sve na shalu...tesko da bi bila prepoznatljiva?

uopste nisam ironica sto se tice sunasca jece
cak sam je i repnula onda kad sam mislila da treba
a, da mi je dosadna za citanje, iako mislim da je dobra osoba-jeste.....npr. ZD je dobra osoba, pa mi nije dosadna, jeca jeste
ne vidim sta je problem da kazem nesto sto mi se ne svidja?
to sto je ona MENI dosadna za citanje, znaci da je nesto do mene, zar ne?
ti si prvi za to da ne budu samo hvalospevi
ili si za to samo onda kada se nas izbor podudara sa tvojim?
sto se tice toga sta ti nalazis za shodno da prijavis..kako bih toi rekla..zabole me maleni :)
sto se tice dalje konvercazije-molidbeno sam zamoljena od administracije da tebe i tvog drugara ne drk.am vise, a posto ja ni real ne zivim po necijim instrukcijama, a kamoli ovo ovde, na svaku dalju diskusiju sa tobom imam samo da kazem-baj

Back