- Poruka
- 13.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njesam ja stavia videa da se gleda vec da se razumije Srbija, prelepa je.Malo duzi video, pogledacu kasnije![]()
Ima toga, najgore je što svako od savkoga "pokupi" samo ono najgore . Gradjani od seljaka mentalitet koji prenesu na ulicu ili sopstveno dvorište , seljaci od gradjana prljavštinu urbanog života.Da odvajkada su se divili gradjanima al se ne bi menjali s nama,stvarno samo plastiku imamo vise od njih a cime se hvalimo je bezvredno
ja ne znam ni jedno takvo mesto u Srbiji....bas da je 0 turista i autenticno....i lepo....![]()
Mene? Samo priroda...moze i neko mesto ali tamo bih bukvalno samo prozujala i napustila...sta te konkretno zanima...m?
Moram napraviti onda neku brvnaru u prirodi .Mene? Samo priroda...moze i neko mesto ali tamo bih bukvalno samo prozujala i napustila...
Vojvodina me ne zanima...I da...nisam zainteresovana ni za lokalce...sem mozda u terminu rucka...
![]()
sta si cekao do sada?Moram napraviti onda neku brvnaru u prirodi .
Mastao o ravnici , ali prelazim na brda.sta si cekao do sada?![]()
meniiii???? ahhh pa ja sam sretna sa svim....samo eto...pricamo....Kursumlija Djavolja varos... ko ce twbi ugoditi
Stara planina ali potez ka Pirotu, Vlasina, Gucevo i okolina Banje Koviljace, nije visoko a priroda ... ludilo
o ravnici??? vidi...ja je volim...ali ja sam u ravnici...u sustini...nikada nisam verovala da ima svoj miris i da ce mi ikada biti drago da je opet vidim...no desilo se da je nisam videla duze vreme....i nekako...iako nije najlepsa, najbolja, najinteresantnija....ima neki mir...neopisivi mir...i prostranstvo...Mastao o ravnici , ali prelazim na brda.
Ljudi sa brdskog kraja ne vole ravnicu. Medjutim jedno vreme dok sam obitavao i meni je bilo super , nšta ne zaklanja horizont i uvek ima vetra.o ravnici??? vidi...ja je volim...ali ja sam u ravnici...u sustini...nikada nisam verovala da ima svoj miris i da ce mi ikada biti drago da je opet vidim...no desilo se da je nisam videla duze vreme....i nekako...iako nije najlepsa, najbolja, najinteresantnija....ima neki mir...neopisivi mir...i prostranstvo...
Graditi bilo gde, bilo sta je preskupoooooooooooooooooooo....Najbolje je kupiti vec useljivu kucu, kolibu sta god sa minimalnim potrebama za renoviranje...sem ukoliko ne znas sam da je sagradisLjudi sa brdskog kraja ne vole ravnicu. Medjutim jedno vreme dok sam obitavao i meni je bilo super , nšta ne zaklanja horizont i uvek ima vetra.
Ali biti leti na vrhovima planina sa kojih se vidi i Avala i Durmitor i veliki deo Srbije je poseban doživljaj. Ali sad je to postalo preskupo da bi tu prosečan čovek nešto gradio .
Nema , pokupovali bogati , ako nisu sad i babe i dede znaju svi da to nije bagatela vec stan .Graditi bilo gde, bilo sta je preskupoooooooooooooooooooo....Najbolje je kupiti vec useljivu kucu, kolibu sta god sa minimalnim potrebama za renoviranje...sem ukoliko ne znas sam da je sagradis![]()
hmm...ja sam pre oko godinu dana mozda i manje...videla u Sumadiji kucu na sprat sa vinskim podrumom, potpuno useljivu sa ne secam se koliko ari, ali min 10 ari zemlje za 18k evra...dobro nije za dzabe...ali tu kucu sada da gradis, ne bi te izasla ispod 30-40k, samo kucu...Nema , pokupovali bogati , ako nisu sad i babe i dede znaju svi da to nije bagatela vec stan .