Preporuke za neko mesto za odmor u Srbiji?

Mastao o ravnici , ali prelazim na brda.
o ravnici??? vidi...ja je volim...ali ja sam u ravnici...u sustini...nikada nisam verovala da ima svoj miris i da ce mi ikada biti drago da je opet vidim...no desilo se da je nisam videla duze vreme....i nekako...iako nije najlepsa, najbolja, najinteresantnija....ima neki mir...neopisivi mir...i prostranstvo...

o ravnici??? vidi...ja je volim...ali ja sam u ravnici...u sustini...nikada nisam verovala da ima svoj miris i da ce mi ikada biti drago da je opet vidim...no desilo se da je nisam videla duze vreme....i nekako...iako nije najlepsa, najbolja, najinteresantnija....ima neki mir...neopisivi mir...i prostranstvo...
Ljudi sa brdskog kraja ne vole ravnicu. Medjutim jedno vreme dok sam obitavao i meni je bilo super , nšta ne zaklanja horizont i uvek ima vetra.
Ali biti leti na vrhovima planina sa kojih se vidi i Avala i Durmitor i veliki deo Srbije je poseban doživljaj. Ali sad je to postalo preskupo da bi tu prosečan čovek nešto gradio .

Ljudi sa brdskog kraja ne vole ravnicu. Medjutim jedno vreme dok sam obitavao i meni je bilo super , nšta ne zaklanja horizont i uvek ima vetra.
Ali biti leti na vrhovima planina sa kojih se vidi i Avala i Durmitor i veliki deo Srbije je poseban doživljaj. Ali sad je to postalo preskupo da bi tu prosečan čovek nešto gradio .
Graditi bilo gde, bilo sta je preskupoooooooooooooooooooo....Najbolje je kupiti vec useljivu kucu, kolibu sta god sa minimalnim potrebama za renoviranje...sem ukoliko ne znas sam da je sagradis :)

Nema , pokupovali bogati , ako nisu sad i babe i dede znaju svi da to nije bagatela vec stan .
hmm...ja sam pre oko godinu dana mozda i manje...videla u Sumadiji kucu na sprat sa vinskim podrumom, potpuno useljivu sa ne secam se koliko ari, ali min 10 ari zemlje za 18k evra...dobro nije za dzabe...ali tu kucu sada da gradis, ne bi te izasla ispod 30-40k, samo kucu...
A znam da se reklamira svuda negde u nekim selima...kuce za 5k, 10k evra...niko nece da ih kupi posto su daleko od vecih mesta....

sad recimo i na Fruskoj gori nesto sto senprodavalo za 10-12000e cene 25-30000 ali necento potrajati samo su pojedinci napalili da moze da se profitira u doba korone.
a zalosno je npr Jabuka kod Panceva , Kovacica, jos neka mesta u okolini Panceva da su lepe kuce sa dvoristem oko 10-15000 sa minimalnim ulaganjem.
Druga je stvar sto nema se vremwna biti duze od vikenda u "zabiti"

Back