Preporuka

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Zasto preporucujete drugim ljudima knjige? Da li razmislite da li ce im se dopasti ili zelite da oni malo otvore oci? JA preporucujem knjige, u kojima znam da ce svako uzivati, ali i da ce nauciti nesto.

Poslednja izmena od moderatora:
Zasto preporucujete drugim ljudima knjige? Da li razmislite da li ce im se dopasti ili zelite da oni malo otvore oci? JA preporucujem knjige, u kojima znam da ce svako uzivati, ali i da ce nauciti nesto.

Jesi li ti svesna sta si napisala? :D

Dakle, na osnovu ovoga, ti si umislila da postoji neka univerzalna knjiga u kojoj ce svako da uziva, i iz koje ce svako da nauci nesto? :D :D :D

Kakva drskost :D

Preporučim ako mislim da će im se svideti, ne ako se meni dopala, a imamo različit ukus. Postoji osoba kojoj mogu da preporučim nešto što mi se dopalo, jer imamo sličan ukus, ali takođe postoji druga osoba koja ima sasvim suprotan ukus od mog, a opet bih umela da joj otprilike izaberem knjigu....

Duso, Cica je najiskrenija osoba ovde na forumu, koja voli ceo sveti i voli da cita Bibliju i sve ostalo. Ne odbacuje knjige cita od Pepe Praseta do Majn Kampfa.Poznato je da JA svakom preporucujem najbolju i najcitaniju knjigu na svetu, a to je Biblija, koju rado citam svakodnevno i uvek otkrivam nesto novo.

Mico, pa to je sjajno. Meni je mnogo drago što si ovde. Hajde, preporuči ti nešto drugo, osim Biblije, da čitamo. :ceka:

to sta tebe zanima moze da preporuci i na ljisu :lol:

Jao, sram te bilo! :tiganj:
Ja sam samo htela da budem pametna i načitana.
smartass.gif

Izgleda da ti nisam odgovorila na post, duso. Bibliju treba da citas svakog dana, a lepo je i kada se fotkas sa manastirima. Na taj nacin se dobije pravi religijski dozivljaj.
mani drugo, i samopoverenje eksponencijalno raste :mrgreen: :lol:

Читање књига је опасна ствар, то је знао још и Сервантес. Читање књижевних дела задаје веома високе критеријуме који се у стварности не могу испунити. Зато никада не препоручујем ником ништа, већ ако си заглибио у истој књизи можемо о њој да попричамо.

Још мање волим када ми неко препоручи књигу.

Preporučim kad mi neko traži-ako znam!
Što bih preporučivao nepoznatima da čitaju neku knjigu?
Da se pravim pametan i načitan? Da imponujem nekom erudicijom?:per:
Ponekad se pravim da nisam pročitao knjigu o kojoj je reč-tek da čujem šuketanja...A i to dosadi...
Jednom su se tako nasrali o Mikinoj Vojvodini,a ja rekao da nemam pojma...I kad su već zaglibili ,počnem da je govorim...:mrgreen:
Msm,Znam Čuperak i jedan deo Voše...:rumenko:

Back