Preporuka za masazu u Beogradu

A masaza onog IZMEDJU nogu? :rumenko:

Ta masaza te ne zanima?

- - - - - - - - - -

Jedno od osnovnih pitanja je:Sta ko podrazumeva pod imenom masaza.U beogradu postoje saloni,verovatno neregistrovani,koji "masiraju" odredjeni deo
tela,i koji mnogima veoma prija.E sada,da li se oni reklamiraju,cisto sumnjam.Treba pitati GUGL,koji salon je najbolji.

Ti se najvise reklamiraju.

Oni drugi manje.

Moze li neko da preporuci da bude povoljno a kvalitetno [samo Beograd]
kabinet za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju pri zavodu za zdravstvenu zastitu radnika `zeleznice srbije`...to je u savskoj,otprilike preko puta palate pravde,a pored restorana romantika...zovi centralu zavoda,pa trazi taj deo,raspitaj se telefonom..
ja cula da super rade i da nije skupo...
javi da l` sam dobro cula

Meni nije jasno zašto žene plaćaju za one fitnes centre?
U moje vreme se to zvalo - fiskultura i bio je besplatan predmet u školi
E sad, umesto što plaćaju da mrdaju dupe, bolje kad su već došle u Beograd, da odšetaju do Plavog Mosta
Em će zaraditi pare em će im razmrdati sve mišiće

Evo ovde kod mene neki seljaci došli do para
Koliko do juče nisu imali svežiji lebac od 3 dana a sad parkiraju najveći džip iz prodavnice.
Scenario za džip mi je poznat - gegula će ga prodati najkasnije pete godine kad bude trebalo da se ulaže u popravke.
E tu se gegula setio da ne kaže da je gegula jer je popravka džipa skupa, nego će da se fali kako je on najprvi imao.
Nikad neće reći da nije imao para za servis, nego eto prvi imao. Skinuo mu njufer.

E sad tako te gegule vole da se prče svojim u mp3 razgovorima preko mobilnog po terasi "da svi čuju"
Naravno, nikad ne čujemo kako se završila prethodna seoska kombimacija, valjda nemaju kredita
Ali najnovije ideje i budalaštine obavezno čujemo sa njihovih terasa...

Tako stalajedna ljanka da nekom nešto objašnjava preko taj mobilan na terase i kaže ovako:
"Otišla u New York i priča kako se tamo oseća kanalizacija."
zatim sledeća rečenica ne znam kakve veze ima sa prvom ali glasi ovako:
"Kaže da je smršala sa 54 na 47 kile"
au sunce ti ebem, pa ta nema za leba tamo, šta će u tu anglosaksonsko-jevrejsku tvorevinu?
ali ko zna koliko bih ja razmišljao da sa trećom rečenicom koja nema nikakve veze sa prve dve
nije izazvala revolt u meni da se i ja sa svoje terase umešam:
"Još je rekla da je 14 dana samo šetala pa dobila pločice na stomaku"
au sunce ti pa ta nema ni za gradski prevoz kamoli za yellow cab... tesan seljacima Beograd...
kažem ja njoj:
"Komšika, aj nek ta tvoja počne da trči, možda joj porastu sise"

Back