Preporuka za letovanje u CG?

Verovatno kasnim sa odgovorom, ali evo: u Seljanovu, hotel "San" dnevni meni (doručak, ručak, večera) 7,80 evra za uplate duže od 4 dana. Restoran "Kraljica noći" - ručak 4,5 evra. U to je uračunata supa ili čorba, gl. jelo (tipa: punjene paprike, pasulj sa rebrima, šnicla u saftu, ćufte u sosu, pečena piletina) sa prilogom, salata, hleb i voće. To je ono što znam, jer mi je i jedno i drugo bilo u komšiluku. :D Inače, pljeskavice su 2e, pomfrit 1,5e, parče pice 1e, pice od 2,4 - 5,5e u zavisnosti od veličine, vešalice 5e, špagete 4 - 5e i tako...Piće je uglavnom 1,5e sokovi, oko 1e espreso...

Nekadašnje "Pantomarkete" preuzela je "Roda" i gde god su bili "Pantomarketi", sada su "Rode". Ako si letovala znaš gde su, a ako nisi: jedan na ulazu u Tivat pored aerodroma, jedan u centru kod doma zdravlja, i jedan na magistrali, preko puta hotela "Kamelija". Cene skroz slične kao i u Srbiji, nešto za nijansu skuplje, nešto za nijansu jeftinije, u proseku isto. :D Imaju i akcije isto kao i ovde, samo nemaju popust 10% vikendom. :D

Ne znam gde ste smešteni, i gde idete na plažu, ali sve preporuke za Waikiki. Besprekorno čiste i voda i plaža, wc i tuš u funkciji.

Моја препорука за породичне људе је хотел Плави хоризонти у Радовићима.За госте хотела је бесплатан паркинг.У лух собама(где сам био)има клима и кабловска.Доручак и вечера су на бази шведског стола-Плажа је пешчана и има бар 50 м. плићака а има и камени део где је одмах дубина.Вода је чиста чак веома чиста за црногорске стандарде.Недалеко од хотела могу да се нађу добри апартмани.Котор је 10 км. а Тиват 5 км.Што је најважније близу Радовића нема загађивача и понављам да је вода чиста.Поздрав.

Моја препорука за породичне људе је хотел Плави хоризонти у Радовићима.За госте хотела је бесплатан паркинг.У лух собама(где сам био)има клима и кабловска.Доручак и вечера су на бази шведског стола-Плажа је пешчана и има бар 50 м. плићака а има и камени део где је одмах дубина.Вода је чиста чак веома чиста за црногорске стандарде.Недалеко од хотела могу да се нађу добри апартмани.Котор је 10 км. а Тиват 5 км.Што је најважније близу Радовића нема загађивача и понављам да је вода чиста.Поздрав.
Osim što površinom vode pliva neka nedefinisana smrdljiva materija od koje smo svi dobili osip. I oba puta kada smo bili u Radovićima dobili crevnu infekciju sa temperaturom i primali injekcije. Izvini, gde ide kanalizacija iz Radovića i kasarne?
I zaboravio si da dodaš da su Radovići rupetina sa dva dragstora i da je plaža udaljena 2 km.

Jutros sam doputovao u Dobru Vodu kod Bara. Evo par fotki, na drugoj se u podzadini vidi planina Rumija koja je delimično pod oblacima. Ovde po mojoj proceni svaka treća osoba priča ruski. :)

IMG_20230901_133256.jpg

IMG_20230901_133222.jpg

IMG_20230901_133306.jpg

IMG_20230901_105901.jpg

@Lorelajn @Mstislav @Perperius @ljubota @Microwave @GrdobanS @Nina

Back