Препорука за куповину телефона

Поздрав, треба ми помоћ око куповине телефона. Размишљам о куповини неколико модела:
* Honor 90 12/512
* Magic 5 12/512
* Samsung A54 8/256
* Samsung S21 FE 6/128
* Xiaomi 13T 8/256
Ako je u pitanu "Honor Magic 5 " bez Lite onda njega bez dileme jer definitivno ima najjaci Snapdragon GEN2 i nema ovde konkurenciju a ako je ipak u pitanju lite onda Xiaomi 13T, ima najjace specifikacije medju ovim telefonima (iako mi se ne svidja sto ima mediatek opet ostavlja stari snapdragon 888 koji je na s21 iza sebe) , plus Leica sociva za kameru.

Inace 888 koji je na s21 je sjajan procesor imam ga na starom Xiaomi-u (Mi 11i), fantastican procesor sto se tice performansi i dan danas radi kao sat i kida i danasnje medium range samsung / xiaomi / Honor ... modele nakon 3 godine ali mu je mana sto hoce da se zagreva i vuce bateriju, to je jedina mana toj arhitekturi, dok su performanse ludilo :D

Xiaomi 13T ima Mediatek (ne volim Mediatek procesore, snapdragon je zakon za njih) ali je ovde taj Mediatek procesor def. noviji i brzi, 4nm arhitektura a i uopste sam telefon ima novije tehnologije, bilo bi greota da uzmes s21 koji je vec mator.

Inace 888 koji je na s21 je sjajan procesor imam ga na starom Xiaomi-u (Mi 11i), fantastican procesor sto se tice performansi i dan danas radi kao sat i kida i danasnje medium range samsung / xiaomi / Honor ... modele nakon 3 godine ali mu je mana sto hoce da se zagreva i vuce bateriju, to je jedina mana toj arhitekturi, dok su performanse ludilo :D

Xiaomi 13T ima Mediatek (ne volim Mediatek procesore, snapdragon je zakon za njih) ali je ovde taj Mediatek procesor def. noviji i brzi, 4nm arhitektura a i uopste sam telefon ima novije tehnologije, bilo bi greota da uzmes s21 koji je vec mator.
Zar 888 nije srkao bateriju kao blesav?

Zar 888 nije srkao bateriju kao blesav?
Pa da to sam i rekao, procesor je izbacen tad kao overkill :lol: Bas guta bateriju i hoce da bude "topliji" (ne smeta mu u radu nema gasenja stucanja ali se def. oseti nekad vrelina :lol: ). Nisam nikad koristio S21 ali to je ista arhitektura kapiram da ce simptomi biti isti i na njemu.

Оно што тражим од телефона је да буде брз при обављању радњи тј јак РАМ, након тога да има јаку складишну меморију мада се може проширити код доста телефона. Такође тражим да има квалитетне фотографије и да могу да га користим дуже времена без потраге за новим телефоном. Дугогодишњи сам корисник Самсунга, али сад размишљам о могућој промјени јер нисам нешто задовољан новом понудом од Самсунга.

Оно што тражим од телефона је да буде брз при обављању радњи тј јак РАМ, након тога да има јаку складишну меморију мада се може проширити код доста телефона. Такође тражим да има квалитетне фотографије и да могу да га користим дуже времена без потраге за новим телефоном. Дугогодишњи сам корисник Самсунга, али сад размишљам о могућој промјени јер нисам нешто задовољан новом понудом од Самсунга.
Онда су ти опције ови са 12 гб рам-а и 512 гб складишног простора.

Изашла је и моторола edge 50 са 12/512 гб.

Поздрав, треба ми помоћ око куповине телефона. Размишљам о куповини неколико модела:
* Honor 90 12/512
* Magic 5 12/512
* Samsung A54 8/256
* Samsung S21 FE 6/128
* Xiaomi 13T 8/256
Kineskim telefonima odmah podeli memoriju jer je pola lažno i shvatićeš da je samsung mnogo bolja i jeftinija kupovina.

iPhone 13..dzaba cena...poslednji koji ima i 2x e sim i klasican sim...trajace sa podrskom jos minimum 5 godina. ekran prva liga, baterija drzi dva i po dana.

kad sam ga i ja uzeo, a pun mi q vise smart fonova onda znajte da vredi svaku paru...jos ako imate meka il jeftin hakintosh sa makar montereyom i icloud-om sinkujete sve u sekundi i sve radi ko sat.

Back