spavach
Poznat
- Poruka
- 8.988
ne mogu igrati na ps ono sto volim da igram na pc..ih kamo srece da je samo 700 evra vise..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da. Sve bre eksluzive prvo izadju za Sony i Xbox-Ghost of Thushima-ni sad nema za PC. God of War. Itd. itd. a za graficku-neka 3070tka Ti-u n ormalnim drzavama je oko 500-600 Evra. I to je dovoljno za 2K gaming, nesto i 4 K moze da gura. i dovoljno.ne mogu igrati na ps ono sto volim da igram na pc..ih kamo srece da je samo 700 evra vise..![]()
Pazi koristim 1060 sa 3 Gb. I ni too mi nije problem...I samo miz zbog Photosopa treba novija/jacha a za gaming...ma nem pojma. Koji djavpo da ulazewm u PC? Ovako-dam za PS5 650 evrica-dam za neku 2060/3060 ne vise od 250 evra. I vremenom kupim Aple M2-i bog me veselio. Jok ja da utucem u PC jos par iljada evra-i OPET nije to TO!kad je u pitanju gpu, stob rekle zene ispod 16gb necu ni da razmisljam..![]()
ne razumem-prvo kazes nije dosta ni 700 za graficku a onda kazes-moze i za manje? A ja tu "za manje"-slabiju varijantu imam vec-meni je sad poenta-ostaje stari SSD, tojest 2 kom, HDD, kuciste, napajanje Gold od 850 W. Menjao bih CPU-5800X stavio, 64 Gb RAMA-nasao za 200 evra! I graficka-e tu je problem-ona je skupa ko otrov i NE DAM iz principa vise od ...250-300 evra MAX!nema potrebe za toliko bacanje kad se moze dobar gejming sastaviti i za manje..
Ti pominjes coveku koji je mobilni telefon platio 30 ili 50 evra-10.000 evra? Pa on ne zna sta je tonjemu sam odgovorio da dobar gejming moze manje od 10000evra..evo i dokazahttps://uk.pcpartpicker.com/list/QmPKC6
Ne znam za ovo ali za telefon od 30 evra place non stop dojadio i Bogu i ljudimama on vise zajebava nego sto misli ozbiljno..