Preporuka za komjuter (posao)

ne mogu igrati na ps ono sto volim da igram na pc..ih kamo srece da je samo 700 evra vise..:mrgreen:
Ma da. Sve bre eksluzive prvo izadju za Sony i Xbox-Ghost of Thushima-ni sad nema za PC. God of War. Itd. itd. a za graficku-neka 3070tka Ti-u n ormalnim drzavama je oko 500-600 Evra. I to je dovoljno za 2K gaming, nesto i 4 K moze da gura. i dovoljno.

kad je u pitanju gpu, stob rekle zene ispod 16gb necu ni da razmisljam..:mrgreen:
Pazi koristim 1060 sa 3 Gb. I ni too mi nije problem...I samo miz zbog Photosopa treba novija/jacha a za gaming...ma nem pojma. Koji djavpo da ulazewm u PC? Ovako-dam za PS5 650 evrica-dam za neku 2060/3060 ne vise od 250 evra. I vremenom kupim Aple M2-i bog me veselio. Jok ja da utucem u PC jos par iljada evra-i OPET nije to TO!

nema potrebe za toliko bacanje kad se moze dobar gejming sastaviti i za manje..
ne razumem-prvo kazes nije dosta ni 700 za graficku a onda kazes-moze i za manje? A ja tu "za manje"-slabiju varijantu imam vec-meni je sad poenta-ostaje stari SSD, tojest 2 kom, HDD, kuciste, napajanje Gold od 850 W. Menjao bih CPU-5800X stavio, 64 Gb RAMA-nasao za 200 evra! I graficka-e tu je problem-ona je skupa ko otrov i NE DAM iz principa vise od ...250-300 evra MAX!

Back