Droid
Legenda
- Poruka
- 51.694
Treba mi akumulatorska busilica, za zavrtanje i busenje zida za slike. Koriscenje jednom mesecno, za licne potrebe. Koju mi preporucujete a da ne bude skuplja od 5000.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo me podseti kad je mm crkla baterija od te bušilice, a morao da završi što je započeo, on dovukao akumulator iz kola, spojio kablove i nastavio. Malo mu velika i teška bila baterija, ali, odradio posao.neku sa kablom
neku sa kablom
A sad ozbiljno, znam da on uvek gleda da kupi komplet u kome ima dve baterije, mislim da je od tih jeftinijih Womax pristojnog kvaliteta, ona je oko 3500.
Nego, mene zanima nešto drugo. Da li je moguće prepakovati bateriju u toj akumulatorskoj bušilici. Gde ima da se kupe te ćelije koje se nalaze u bateriji, videla sam da su neke kao kartonske, jel tu mogu da se ubace obične punjive baterije ili nešto slično pa da ta baterija funkcioniše ?
Ma Ziskar ne treba mi za posaoTo mi treba za kucne potrebe da sam zavrcem i odvrcem. Ali mi je najpotrebnija za busenje slika..
da da dobro si rekao da obratim paznju kuda idu strujni kablovi...
Hoces reci da ako uzmem busilicu za 3500 i dokupim neku burgiju da necu moci da busim zidove??
Ok kapiram da necu moci beton.. al ostalo?!?!
Са бушилицом од 35.000 која нема вибрације можеш само да голицаш зид.
Предвиђене су за дрво и метал.
Бургије за зидове и бетон нису оштре већ тврде. Зато им треба вибрација како би разбиле подлогу.
Бургије за метал и дрво су оштре. Оне секу подлогу.