Preporuka svercera

Reci sta te interesuje?
Radim novi build pa gledam sto vise da usparam, ima puno svercera, i svako ima svoju cenu, ali generalno ako u ipon-u kosta 450 eur, neki ti nude za 420 neki za 400 eur. Znaci mene interesuje koji generalno ima najbolje cene sto se komponenti tice, radim novi build.

Ovo mi je plan za setup:

Amd ryzen 7 7800X3D

Rtx 4070 asus tuf

Asus 850W ROG-STRIX-850G napajanje

G. SKILL 32GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 5600MHz CL30 KIT F5-5600J3036D16GX2-TZ5NR

ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI

1TB M.2 NVMe SNV2S/1000G SSD NV2 series

SEAGATE Barracuda interni/2TB/3.5"/SATA3/

KINGSTON KC3000 Series 512GB PCIe NVMe M.2 SSD - SKC3000S/512G

Raijintek ELEOS 12 DUO

MS Industrial ARMOR V500

Nisam upoznat sa cenama kompjuterske opreme, ali sa par klikova mozes da saznas.
Samo gledaj ocene i koliko dugo radi i neces pogresiti.
Znam, ali ima ih previse, ne kazem da nisu legitimni, uzimao sam vec dosta delova, ali uvek je to bilo ako je kod Marka graficka 700 eur a maticna 250, kod Mice je graficka 650 eur a maticna 300, a uzimaju obojica iz Ipona (popularna hu radnja).

Cuo sam za Digital Trigger aka Fantasterrific da ima najbolje cene, pa cu probati kod njega da se raspitam.

Ja sam imao klijentelu koja je gledala kvalitet pa sam onda dogovarao sa malim uvoznicima komponente koje nisu bile iz Kine, ali za tim sada nema potrebe posto je kompjutersko trziste to preraslo , i nikog vise ne interesuje kiks ili sigurnost ili kvalitet...nego Afrika bato..
Brzina i da rade 3 igrice neko vreme i to je to..

Sad ce neko da gleda kvalitet blue ray ili DVD rezaca, ili memorije...zabole ga...ako crkne i pocne da brlja, samo promeni....ako je overklokovao kao sto obicno jeste, dobice sut u dupe za garanciju i kraj..

Sut u dupe.msi

Back