PREPORUČUJEM OD SRCA SVIM BLOGERIMA

Ne znam da li je lejla ostavila blog za Malog princa ali Satya je svojim blogerima napisala jedan deo malog princa kao prijateljski odraz za lepotu koju je videla ovde a bogami i zbog malog princa. 123loncar bili ste spomenuti u tom blogu, tacnije navedeni kao prijatelj, pa Vas molim da to i pogledate medju blogovima. Satya je Satya i nije Lejla, a ako je gospodja Lejla ucinila preporuku na sebi svojstven nacin zao mi je da nisam to videla.

Satya;bt170822:
Ne znam da li je lejla ostavila blog za Malog princa ali Satya je svojim blogerima napisala jedan deo malog princa kao prijateljski odraz za lepotu koju je videla ovde a bogami i zbog malog princa. 123loncar bili ste spomenuti u tom blogu, tacnije navedeni kao prijatelj, pa Vas molim da to i pogledate medju blogovima. Satya je Satya i nije Lejla, a ako je gospodja Lejla ucinila preporuku na sebi svojstven nacin zao mi je da nisam to videla.

..nije Gospođa Lejla postavila blog o Malom Princu ( ili ja to bar neznam ), ona je u svom blogu Krug života u P.S. rekla : ".Za nekog čiji dolazak očekujem..." -- a ja sam to povezao sa pripitomljavanjem iz Malog Princa ; pa otuda se rodi ideja da predložim njegovo vikend isčitavanje ( opet neznajući za tvoj blog --- hvala ! ) ...

"...Dobro je kad covek ima prijatelja, čak i kad treba da umre..."

Ovo je divno,Lončaru...:super:
Za sve one koji nisu pročitali najlepšu knjigu na svetu,kao i za one koji su je pročitali,a nemaju je u svojoj biblioteci,prava stvar.:D
Mogu da je povremeno čitaju ovde,zahvaljujući linku koji si ostavio,a mogu i da je odštampaju (piraterija,ali opravdana...;) )

Dečkonjo....:cmok2:

citat :

kralj : -Kad bih naredio nekom generalu da leti od cveta do cveta kao leptir, ili da napise tragediju, ili da se pretvori u morsku pticu, a general ne izvrsi primljenu zapovest, cija bi to bila krivica, moja ili njegova?
-Vasa, odgovori odlucno mali princ.
-Tacno. Od svakog treba zahtevati ono sto on moze da pruzi, nastavi kralj. Ugled na prvom mestu pociva na razumu.

...izgleda da naši vladari i poslodavci ugled i čast vide u nečem što se ratnoprofiterskim plenom stiče; za razliku od veličanstvenih i premudrih kraljeva i prinčeva ?

Ponekad, kad vratim film, pa se samo prisetim "nekih stvari", koje u pamcenju samo nazirem,
a dobro sam ih znao, pomislim kako to trebao opet procitati, obnoviti, isplaniram...vremena sve manje...
nekad i ostvarim planove...a nekad depresivno kazem sebi, a cemu sve to...:( , ...pamcenje neminovno bledi...

Poslednja izmena:

Back