Preporučite neki srpski proizvod !

Има их много - "Дурум" тестенина, "Данубиус" рагуи за шпагете, "Полимарк" кечапи и мајонези, сокови "Next" и "Nektar", црна чоколада "Дариа", сви "Млекопродукт" млечни производи, "Герби" чарапе, "Мизан" доњи веш итд итд...

Штарк је хрватска фирма. Бамби је српска фирма. Гранд кафа је хрватска фирма, Препоручујем Бакину Тајну, То је српско власништво, Власникеје србин а његова фирма се зоове Фуд Ленд .
Stark je sada hrvatska firma, ali onda kad su osmislili, napravili i proizveli za siroke mase cuvene napolitanke, smoki i krem bananicu bili su srpski. Bili su srpski do pre par godina, zato njihovu bananicu, smoki i sl. i dalje tretiram srpskim.

Stark je sada hrvatska firma, ali onda kad su osmislili, napravili i proizveli za siroke mase cuvene napolitanke, smoki i krem bananicu bili su srpski. Bili su srpski do pre par godina, zato njihovu bananicu, smoki i sl. i dalje tretiram srpskim.

zar da se Napulj ociju ti nalazi u Hr!
Hvala na informaciji, oduvek sam znao kada sam bio u Napulju da mi je ovo nesto poznato.
"Cuvene hrvatcske napolitanke"
pa zar ti da zivis u Italiji? a pa hahahahaha nece moci, jer te u apsolutnosti razumem :), jer pricas srpski :D ne italijanski tako da italijanski ne razumem :( :D

Ne smatram da je neka firma manje srpska jer je upravljanje tom firmom, kao i vlasništvo nad kapitalom, prešlo, po osnovu kupovine ili nekom drugom finansijskom zakonskom transakcijom verifikovanom od strane nadležnih srpskih institucija, u ruke nekome ko nema srpsko državljanstvo, ako se ta firma nalazi na teritoriji Srbije i ako u njoj, u ogromnoj većini, rade srpski državljani, i naravno, ukoliko je firma i dalje nastavila sa proizvodnjom proizvoda koji su bili u njenom asortimanu i pre promene vlasnika.

Poslednja izmena:
Proizvedeno u Srbiji, fabrika placa porez Srbiji, radnici iz Srbije tu zaradjuju za svoj hleb, vecina otkupljenih sirovina je od srpskog seljaka. Naravno da garancija nema da je svaka sljiva u marmeladi iz Srbije i da patlidzan u ajvaru nije iz Makedonije ali dovoljno mi i to sto je u mojoj zemlji proizvedeno.

Ako je kvalitet domaceg i uvoznog proizvoda podjednak (a uglavnom jeste) ova prica stoji 100%. Ja licno, kada mogu da biram - uvek uzimam srpsko.

Back