Preporučite mi samački krevet

Dobar kauc.
Ja imam jedan, gazda ga polovnog pazario, ali je odlican.Inace sam protiv polovnih zbog grinja i krvopija stenica.
Dok su federi dobri, nema boljeg od kvalitetnog kauca.Mislim ima uvek boljeg.Orginal high class francuski krevet , sastavljen od taburea, je prima klasa, ali to je krevet za spavanje, ne za sedenje, i skup je.Pravi diplomatski.SFRJ nacin razmisljanja, a kvalitet francuski iz tog doba.

tragajući po netu, našao sam krevet koji je od punog drveta a umesto latofleks letvica ima poređane letve celom dužinom, košta 11k 90x200.

dušek je pun otrovnih slojeva koji isparavaju, treba izbaciti sve te veštačke materijale iz kuće.

mislim da je bolje kod stolara lepo tražiti 100x210 dimenziju kreveta, kako bih komotno mogao da se baškarim.
ne bih ga lakirao, lakovi su takođe otrov.
e sad, kad legnem na te letve biće malo tvrdo za spavanje, možda nekoliko slojeva pamučnih prekrivki rešava problem. možda su nam dušeke kao standard nametnule moćne korporacije i naftni lobi iako nam to uopšte nije potrebno.

e sad, kad legnem na te letve biće malo tvrdo za spavanje, možda nekoliko slojeva pamučnih prekrivki rešava problem. možda su nam dušeke kao standard nametnule moćne korporacije i naftni lobi iako nam to uopšte nije potrebno.
Vuneni jorgan stavi
Imala sam prostirku za preko madraca da se stavi , debljine 1 cm, cista vuna, dobra stvar, kupljena u Nemackoj, ne znam ima li sad kod nas da se kupi

tragajući po netu, našao sam krevet koji je od punog drveta a umesto latofleks letvica ima poređane letve celom dužinom, košta 11k 90x200.

dušek je pun otrovnih slojeva koji isparavaju, treba izbaciti sve te veštačke materijale iz kuće.

mislim da je bolje kod stolara lepo tražiti 100x210 dimenziju kreveta, kako bih komotno mogao da se baškarim.
ne bih ga lakirao, lakovi su takođe otrov.

:eek::eek::eek:

Back