Preporucite mi neko lepo mesto u CG!

SosaNS

Početnik
Poruka
11
Pozz svima,
odluka za ovo leto je pala, i ipak ce to biti Crna Gora.
Zadnji put sam tamo bila pre pet godina, i stvarno ne poznajem dobro CG.
Na zalost, zbog ogranicenog godisnjeg odmora i drugih razno-raznih problema,
nismo u mogucnosti da letujemo negde drugde,a zarko smo zeleli u Grcku,
i jednostavno nam ne preostaje nista drugo.Momak i ja planiramo kolima da obidjemo neka lepa mesta u CG, ali ni on ni ja ne poznajemo "nase" primorje,
sem Petrovca,Budve,HN, a hteli bi neko lepo,mirno,malo mesto,sa lepom plazom koje ce da nam bude "baza"...( nesto penzionersko :))

Dve godine smo letovali u Turskoj,dve u Egiptu,jednom smo bili u Grckoj, ali ove godine se sve nekako iskomplikovalo, i ne preostaje nam nista drugo (Bugarska nam ne pada na pamet,jer nam je more najbitnije...lepe plaze itd.).
Cak smo razmisljali i o Ohridu, ali ipak to nije more...
Tako da molim sve koji poznaju neka lepa mesta u CG da to podele sa nama.
Hvala Unapred

U CG su sva mesta lepa ali more..........lose ste odabrali. Zapalite u Bugarsku ako Vam je more najbitnije. Ciste plaze, cita voida, topla, cene smesne.....jedino voda nije slana. Ako ne onda Vam preporucujem Canj. To je pravo penzionersko mesto sa izvanrednom klimom i sljunkovitom obalom. Mesto je mirno, relativno tiho. Mislim da ce Vam se svideti. Jos jednom razmislite gde cete. Ja i moje drustvo imamo dobra iskustva sa Bugarskom. Ukusi su ipak razliciti. Pozdrav !

zavisi .... da li te zanima peščana plaža ili ?

najlepši pesak je meni u rafailovićima. Tiho mirno minijaturno - žanjic. Problem je što je apsoštrumfno odsečeno od sveta, ali voda..to je poezija. Perast baš i nema neku plažu, al da je penzionersko, to stoji... daj više detalja, pa ćemo moći i više da ti pomognemo :wink:

Bas mi se nesto ne ide u Bugarsku, koliko sam videla na slikama od ljudi koji su bili,a i ponjihovim utiscima, cini mi se da to Crno More vise lici na novosadski Strand, nego na more...tako da bas nesto nismo za tu ideju.

Sto se tice naseg mora, i meni se cini da je Boka najlepsa, drugarica mi je bila na Rosama,odusevljena je, ali me nervira sto je betonska plaza, pa ulazis u vodu kao na bazenu.
Videla sam neku ponudu za Jaz, sto mi se cini OK.Jel ima neko ko je bio tamo?

Pet godina sam vidjala samo pesak, i totalni nam je svejedno da li je plaza peskovita ili sljunkovita, samo da je prilaz OK (da nije betonska plaza kao na Rosama ili HN), da se ne naplacuje ulaz, i da je more cisto...Valjda da ne trazimo pravise :)

Isto tako me zanima da li je neko bio na Adi Bojani? Jel to samo kamp ili ima i apartmana za iznajmljivanje?

Unknownbg, jesi ti mislio na Žanjice?I ja sam cula da je tamo jako lepo...A sta si mislio pod tim da je odseceno od sveta?Jel guzva tamo?
I sta ti bwe znaci "apsoštrumfno" ? :)

pozz i nadam se da ne davim previse

Kad već pominješ Žanjice, ja bi to zaobišla, plaža je verovatno nekad bila lepa, ali sada svakodnevno brodići dovoze turiste iz HN i okolnih mesta, koji ostaju po ceo dan, pa je prilična gužva, pa zbog toga ni more nije najčistije. Kad sam poslednji put bila, po vodi je plivala nafta od silnih brodića.....Ja sam jednom davno bila na Ostrvu cveća, i bilo je prelepo, ne znam kako je sada tamo

SosaNS:
Unknownbg, jesi ti mislio na Žanjice?I ja sam cula da je tamo jako lepo...A sta si mislio pod tim da je odseceno od sveta?Jel guzva tamo?
I sta ti bwe znaci "apsoštrumfno" ? :)

pozz i nadam se da ne davim previse

Pa Žanjic.Bez E na kraju..to je greška koju svi prave - plaža se zove tako i nalazi se na poluostruvu Luštica, na ulazu u Bokokotorski zaliv. Ovo što reče plava špilja je možda istina, jer ja sam tamo bio pre jedno 5 godina, tako da ...
Odsečeno je od sveta jer ne postoji normalan put, sve neki puteljci, dolazi se kolima ili brodićem (nema autobusa i kombija)..to ti je odmah kod Rosa..sa druge strane rta

Tada je bilo cirka 10 kuća i 4 restorana, tako da je smeštaj bio prilično skup...nemam pojma, nemam nikoga odatle na sajtu tako da ti ne mogu dati aktuelne informacije.

P.S. apsoštrumfno znači apsolutno/potpuno(u svetu štumpfova..ne shvataj me ozbiljno - to niko drugi ne radi) :wink: :lol:

ako hoces nesto da se odmoris stvarno to je utjeha.nigde cistije plaze i voda takodje nema.isla sam svuda ali ovde je za odmor ok.nije za izlaske,nema gde ali tu vam je blizu bar,canj,sutomore...ovo je vise porodicno sa decom,penzionerima...i uglavnom vikendice imaju beogradjani.pa ako si iz bg ti se raspitaj.

maja79:
ako hoces nesto da se odmoris stvarno to je utjeha.nigde cistije plaze i voda takodje nema.isla sam svuda ali ovde je za odmor ok.nije za izlaske,nema gde ali tu vam je blizu bar,canj,sutomore...ovo je vise porodicno sa decom,penzionerima...i uglavnom vikendice imaju beogradjani.pa ako si iz bg ti se raspitaj.
Majo pa onda je bolje letovati u Baru a kupat se na utjehi, jel na utjehi imas vrlo malo sadrzaja...

Back