preporucite mi dobar muski parfem

za ovim ribe odlepljuju i ne slusaj sminkere koji nose aktuelne parfeme kojima se prska svaki drugi pedercic
nikos-sculpture.jpg

mozda sam pogresio sekciju,neznam.
preporucite mi nesto sto vi koristite? da bude jak onako,intenzivan,da miris ostaje na odeci mesec dana. :zelenko2:

Ne stoji isti parfem svakome jednako. Moraš probati na svojoj koži(ne na onim štapićima testerima) i naći šta ti odgovora. Makar mirisnu notu za početak da skontaš koja ti odgovara pa onda tražiš konkretan. Tek onda predlozi imaju smisla.

- - - - - - - - - -

Code fura pola Srbije

Dok druga polovina fura milion,ali to ne menja činjenicu da su odlični parfemi.

Ne stoji isti parfem svakome jednako. Moraš probati na svojoj koži(ne na onim štapićima testerima) i naći šta ti odgovora. Makar mirisnu notu za početak da skontaš koja ti odgovara pa onda tražiš konkretan. Tek onda predlozi imaju smisla.

- - - - - - - - - -

Dok druga polovina fura milion,ali to ne menja činjenicu da su odlični parfemi.
naravno da su dobri ali sta cemu vodica koji ima svaki drugi klinac...

naravno da su dobri ali sta cemu vodica koji ima svaki drugi klinac...

Važnije je da zna koja mu nota bolje stoji i da zna da je nosi u odgovarajućim prilikama nego sam brend koji koristi. I opet kažem ne miriše na svakome isti parfem jednako. Ako je parfem dobar i dobro ide uz njega koga briga što se par šabana isprskalo sa istim,samo će se još više istaći a ne obrnuto.

Važnije je da zna koja mu nota bolje stoji i da zna da je nosi u odgovarajućim prilikama nego sam brend koji koristi. I opet kažem ne miriše na svakome isti parfem jednako. Ako je parfem dobar i dobro ide uz njega koga briga što se par šabana isprskalo sa istim,samo će se još više istaći a ne obrnuto.

nije par njih,1000!naci ce onu pogodnu notu za sebe.za leto i za zimu.

Back