Cetvrtko
Početnik
- Poruka
- 14
Ako bi neko bio ljubazan da mi preporuci dobrog advokata/ advokatsku kancelariju u Beogradu; oblast ostavinske rasprave i tsl.
Unapred se najlepse zahvaljujem!
Unapred se najlepse zahvaljujem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ume da reši?
Sve što treba.Šta ume da reši?
U čiju korist?Sve što treba.
U korist zajedničkog dobra.U čiju korist?
A klijent?U korist zajedničkog dobra.
Šta sa klijentom?A klijent?
Hvala najlepse.
Ništa, pozdravi ga.Šta sa klijentom?
Klijenta?Ništa, pozdravi ga.
I njegaKlijenta?
Šta da kažem, ko ga pozdravio?I njega
Imam parnicu koja je idealna za ambicioznog advokata.Moze li neki kontakt telefon ili vajber ili mejl tog advokata?Da nadješ ti Nešu Petrovića, od početka karijere ni jedan izgubljen slučaj.
Em kapacitet, em položio pravosudni iz prve, em te neće zavlači ako to što tražiš nije realno.
Pare mu nisu prioritet, prosto opsesija i hobi za samodokazivanjem superiornosti.
Jednom je samu sudiju izveo iz takta jer joj dokazao da nema pojma svoj posao.
Poslala mu kaznu iz sujete ali je slučaj dobio njenim izuzećem.
Na googlu sam nasao Nenada i Nebojsu Petrovica, o komese radi u vasem postu?Imam parnicu koja je idealna za ambicioznog advokata.Moze li neki kontakt telefon ili vajber ili mejl tog advokata?
Zdravo prijatelju, meni je potreban advokat i sad sam naleteo trazeci kvalitetnog ovde na post ovaj iz 2020, dali mozda mozes da mi kazes nesto vise o ovom advokatu koji se spominje u postovima na dole. Pise Nesa pa sad neznam dali je to Nenad ili Nebojsa. Hvala unapredHvala najlepse.
Dali moze pomoc, na ovim poatovima se pojavljuje preporuka za nekog advokata Nesu a ja sad ne znam kako da ga nadjem jer Nesa je nadimak, molim vas za pomocSve što treba.
Gde da nadjem tog advokata?A klijent?
Za kakav tip usluge ti treba advokatGde da nadjem tog advokata?
ZA krivicuZa kakav tip usluge ti treba advokat