Prepisali???

Turn off the light:
kod nas je od 180 osmaka 20 imalo 40 poena.
djak generacije je losije uradio od mene :twisted: :twisted: na kraju, kad se sve sabere, imam vise bodova od njega ukupno!
ha-ha.
nik0 nije pao, najmanje bodova sto je neko imao je 8,5.

Koliko imas poena?

Ja iz srpskog 17 a iz matematike 16,5. ali za matematiku cu da se zalim. Kad su zalbe?

Kod nas dosta njih ima 40poena.

imam 40. :D

zalbe su sutra od 8 do 16 casova, mislim. pise na oglasnoj tabli u skoli.
moras da povedes roditelja, tacnije, ne ulazes ti zalbu, nego on.
komisija [koja ti je pregledala test] ce da ti objasni zasto ti nesto nisu priznali, i ako ti opet mislis da treba da imam vise, zalis se okruznoj komisiji.
imaj u vidu da bi trebalo da ti priznaju i kad nisi podebljao hemijskom, onda, kad nisi upisao odgovor u kucicu, kad ti je deo postupka tacan, onda deo bodova...

p.s. rekla nam je psiholog da ce se dosta vise bodova traziti za upis ove godine, jer smo jako dobro uradili, mislim, uopste, ne samo nasa skola.
prosek iz srpskog nam je 17, 5 bodova.

Kod nas je prosek iz srpskog oko 16 bodova.
Ja nameravam da upisem zubotehnicku, prosle godine je trebalo 91 poen. Sta mislis, koliko ce trebati ove godine???

p.s. Cesyitam za 40 bodova!

verovatno koji bod vise, jer je prijemni jako dobro uradjen.
moja drugarica hoce zubotehnicku.jel to negde na zvezdari?
mada, jos se premislja, jer joj je to bas daleko.
inace, ona ima 100 bodova. ne znam nikog drugog ko hoce zubotehnicku.

Sta mislite jel cu moci sa 77 boda da upisem Politehnicku akdaemiju - tehnicka skole smer Robotika I FPS ? Ja se raspitivao i svugde sam dobijao razlicite podatke ! U informatoru pise da je trebalo 57 kada mi je cale otiso tamo neki profesor mu reko da je najmanje bilo 68, a ja kontaktirao direktora preko e-maila i on mi kaze da je pozeljno imati oko 80 ! DAKLE JA IMAM 77 STA MISLITE JEL CU MOCI DA UPISEM POLITEHNICKU ? A sto se tice nekih skola profesori su bili bas strogi, malo sam se raspitivao i sve je zavisilo od komisije ! U svakom slucaju ako neko zna dalicu moci da upadnem neka mi javi !

Back