preoteti zensqu

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Kolko je to vama ok/ne moralno/ne?Da li ste uradili?
Znachi..znate tipa..ne mora naj drug klasika al ok ste s njim,ona se nudi il bilo koja qombinacija.
Meni lichno to gadno nekako...nisam neki moralista al makar i mrzeo majmuna iz dna dushe ne bi bio s tudjom zensqom
:think:

Znachi..znate tipa..ne mora naj drug klasika al ok ste s njim,ona se nudi il bilo koja qombinacija.
Meni lichno to gadno nekako...nisam neki moralista al makar i mrzeo majmuna iz dna dushe ne bi bio s tudjom zensqom

Pa ako se ona nudi, a i ti nisi ravnodušan..onda šta čekaš? Nemaš ti ništa sa njim, nego ona.

Зависи колико ми је стало и колико смо добри. Априорно је и мени увек било гадно и етички наопако, ал и он треба да буде друг према мени ако види да ми је веома стало, а њему нпр. није баш толико као мени. Постоји много ситница које у датим околностима треба да се поклопе. Генерално не, специјално може па нек иде живот.

pazi kad sam znao da ce neka zena da se javi s tim stavom "nema nista s njim" :hahaha:
nije tema o zeni u ovoj situaciji,tema je o odnosu mushqaratza u istoj

Onda ništa, zaboravi rečeno iako sam pri istom stavu (osim možda da se radi o bratu ili jako dobrom drugaru) Ja potičem iz malog mesta,gde je svako sa svakim OK, blago nama, izgleda da nema prevara i otimačine.......:lol:( Ispadoste gori od žena i one čuvene nebulozu: ne diraj mi bivšeg ako si mi drugarica..niti kosku uzimaš nit drugome davaš)

Ne zanimaju me tudje devojke, posebno ako je devojka nekog mog drugara ili prijatelja.
Jedino kada me zanima tudja devojka je ako upadnem u igru ljubomorisanja, pa moja devojka ili bisva uvuce drugog lika u pricu da me pravi ljubomornim, i onda obojica izvisimo k'o majmuni.

A meni nije jasno, zasto vecina devojaka mojih drugara flertuje samnom, a ovako da smo se upoznali u drugim okolnostima, mislim da ne bi bilo nista ? Ni meni nije jasno i nervira me to.

samo napred vojislave! budi hrabar, osvoji svoju muzevnu alfa dominantnu zensku, otmi je, udri gazi, sve za ljubav, znam ja da si ti osecajna pickasta dusica dip daun! :zper:

Tako devojka mog druga - otvoreno pokazuje interesovanje, ali ne upuštam se u ta sr.anja.
Volim fer igru.
Priznajem da mi se ponakea digne kad razmislim o tome, ali mašta i služi kao ventil koji sprečava da nešto eksplodira u realnosti.

neko moze da se naljuti na tebe i da te bije iako mu "ne uzmes" devojku
znaci batine i ljutnja mogu da dodju iovako ionako
u stvari mislim da je jaci m-z odnos nego drugarski, tako da je bash za o glavu i srce ti kuca jako neces razmisljati ali to je valjda retko, dok razmisljas u stvari ti je svejedno, nisi dovoljno gladan/zeljan
mada mozda ako nisi dugo ... :I
nije to tako prosto sve :I

Pa cim ona hoce da prevari sadasnjeg decka, ocigledno je u pitanju devojka bez trunke morala i stida... ja bih je oterao u tri lepe. Sta ce mi takva fuksa? Umesto sto se peglas sa njom, bolje joj ocitaj neku vaspitnu i kazi joj kako treba da se ponasa casna i postena devojka. Doduse, takve i nisu ni za sta bolje do za "rucni rad." A ako je taj poznanik neki dobar momak, onda mu kazi sta ona radi iza njegovih ledja.

Pa cim ona hoce da prevari sadasnjeg decka, ocigledno je u pitanju devojka bez trunke morala i stida... ja bih je oterao u tri lepe. Sta ce mi takva fuksa? Umesto sto se peglas sa njom, bolje joj ocitaj neku vaspitnu i kazi joj kako treba da se ponasa casna i postena devojka. Doduse, takve i nisu ni za sta bolje do za "rucni rad." A ako je taj poznanik neki dobar momak, onda mu kazi sta ona radi iza njegovih ledja.

ma daj bwe, sta se opterecujes sa prevarom, uostalom sta fali da se nekad provede sa nekim drugim na seminaru ili tako nesto :roll:

jeste al kad je tako sve pravilno ume da ti bude dosadno i prazno

ma daj bwe, sta se opterecujes sa prevarom, uostalom sta fali da se nekad provede sa nekim drugim na seminaru ili tako nesto :roll:

Pa zato sto ja nikada ne bih prevario devojku, zbog toga i ocekujem da ni ona mene ne vara. S obzirom da sam strog prema sebi, imam moralno pravo i da budem strog prema drugome.

Strasno sta sve ljudi nece ovde da pravdaju. Ti ako volis da ti neko pljune u facu i da te ponizi, onda nemas nimalo casti. Uostalom, ne ponizava time ona samo tebe, vec sto je najgore i sebe.

A ja nisam ljubomoran u onom bolesnom, opsesivnom smislu, ali neka granica mora da se zna. Za otvoren flert sa drugim bi mogla samo da dobije sut u guz.

e i ja to mrzim i prezirem i bas mi je to zapalo....spetljam se i upadnem u ozbiljnu vezu kad sam od njega saznala da se pola godine pre mene ebao sa mojom koleginicom sa posla.....krili su jer je to bila cista fizikalija pajos i glupost ali opet....da sam znala ne bi imao sansu kod mene ni malo.....eto, dzaba meni moga stava kad u klopku upadoh :))))

Jednom mi se desilo da sam bio u kombinaciji sa bivšom,podvlačim bivšom,devojkom mog druga i dok je to trajalo osećao sam se ko poslednje g*vno kad god sam sreo čoveka i krio sam to ko zmija noge iako je lik već imao novu devojku. A sačuvaj Bože da ulazim u neku priču sa trenutnim devojkama mojih drugova ili nekog burazera iz šire familije,to je totalno neprihvatljivo po meni.

neko moze da se naljuti na tebe i da te bije iako mu "ne uzmes" devojku
znaci batine i ljutnja mogu da dodju iovako ionako
u stvari mislim da je jaci m-z odnos nego drugarski, tako da je bash za o glavu i srce ti kuca jako neces razmisljati ali to je valjda retko, dok razmisljas u stvari ti je svejedno, nisi dovoljno gladan/zeljan
mada mozda ako nisi dugo ... :I
nije to tako prosto sve :I

drugarski odnos je jači od m-ž odnosa uvek osim ako ono baš nije ljubav u pitanju. Dakle zbog malo gimnastike da izgubim prijateljstvo ne dolazi u obzir sve da je Megan Fox u pitanju :rtfm:

Ne razumem zasto bi to bilo nemoralno sa tvoje strane?:dontunderstand: Nemoralno bi bilo sa njene strane, i to samo ako vara (a ne ako zeli da prekine sadasnju vezu), i to samo ako nemaju neki dogovor o 'slobodnoj vezi'.

Neka ona sve sto ima raspravi sa tim svojim.

Isto vazi i u suprotnom slucaju.

I zabolelo bi me da je u pitanju i naj ortak. Isto vazi i u suprotnom slucaju, ako se on bolje kapira sa njom, super za njih, i treba da budu zajedno, sto bih ih ja sprecavao?

Nek se jbe ko sa kim hoce.

Back