JustASimpleMan
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Nedeljama sam nezaposlen , nemam previše prijatelja a oni koje imam su često zauzeti vođenjem sopstvenih života, tako da sam se u poslednje vreme, po lošem starom običaju zatvorio u sebe. Preokupiran sam fantazijom ili sećanjima gde zalazim u tako sitne detalje razgovora ili dešavanja, da nisam više ni siguran da li mi se 75% tih stvari uopšte i izdešavalo, ili su vreme i moć mašte uradili svoje pa su stvorili lažna sećanja. Moram da napomenem da se ne radi niočemu seksualnom niti perverznom. Svet fantazije koji me opseda je toliko zaposeo moje biće, da sam počeo da ozbiljno zapostavljam svoj svakodnevni život a obaveze odlazem do poslednjeg časa. Zadnje dve noći nisam lepo ni odspavao a prošla noć mi je proletela kao dva sata. Toliko sam se zagubio, da je svanulo brzo nakon što se smrklo a dobar deo noći smejao sam se smešnim situacijama koje sam možda, a možda i nisam doživeo.
Molim vas da mi ponudite rešenje da usmerim svoje misli sa subjekta ka obijektu, što mi teško ide. Da svoju pažnju usmerim na realnost a ne na fantaziju, da izgradim fokus i da prekinem mukotrpnu oscilaciju pažnje. Pažnja je svuda, ali pošto tako lako misli lutaju, ustvari pažnje nema nigde. Molim vas da podelite svoja slična iskustva i rešenja.
Molim vas da mi ponudite rešenje da usmerim svoje misli sa subjekta ka obijektu, što mi teško ide. Da svoju pažnju usmerim na realnost a ne na fantaziju, da izgradim fokus i da prekinem mukotrpnu oscilaciju pažnje. Pažnja je svuda, ali pošto tako lako misli lutaju, ustvari pažnje nema nigde. Molim vas da podelite svoja slična iskustva i rešenja.