Преокрет

Ево још мало свежих трачева, исто "фалш" како ти кажеш...:mrgreen:

Извори „Политике” тврде да је савез странака окупљених око ДС-а ипартија које предводи СПС, практично договорен, а једини проблем представља непристајање Млађана Динкића, лидера Г17 плус, наподелу у којој би Ивица Дачић добио премијерско место.
Овај „неспоразум” није отклоњен ни на прекјучерашњем састанку Динкића, Дачића и Јована Кркобабића (ПУПС), одржаном у Скупштини Србије. Према изворима „Политике” на отклањању „неспоразума” се ради, а Тадић је директно рекао Динкићу да, уколико, неће у владу чији би премијер био Дачић, следе избори, али Г17 плус у том случају неће бити на листи ДС-а. Како се јуче могло чути у парламенту, управо то је разлог што је Динкић јуче потписивао Споразум о партнерству између Г17 плус и Странке демократске акције Санџака са Сулејманом Угљанином. О том потезу се, како тврде наши извори, он уопште није договорио са Тадићем, нити Тадић на то гледа са одобравањем.
Сам Динкић јуче је, међутим, негирао да има икаквих несугласица са лидером ДС-а, као ида је Дачић икада спомињан као могући мандатар нове владе.
– Односи између мене и Тадића су одлични, а име Ивице Дачића није се ни појављивало као опција за премијерско место. Премијер ће бити из ДС-а и ми ћемо га подржати – рекао је Динкић наглашавајући и да очекује да ће се локалне власти у највећим градовима у Србији „прилагодити републичком нивоу”, те да ће тако бити и са Београдом.

Причу о Дачићу као потенцијалном премијеру додатно је „зачинио” и његов партијски колега Милутин Мркоњић, који је јучерашњем „Куриру” изјавио да не зна ништа о Тадићевој понуди Дачићу, те да је једини званични кандидат социјалиста за премијера управо он сам.:rotf::rotf::rotf:

pa ja sam rekao da ce ova ekipa izdrzati tek do prve krivine

ko je bre jos video da moze skladno da deluje i funkcionise koalicija 11 stranaka :lol:

eto jos nisu ni oformili vladu a vec je pukla tikva izmedju tadica i dinkica :lol:

Back