fenix2710
Primećen član
- Poruka
- 667
Interesuje me u vezi Solarnih i Lunarnih eklipsa ako neko zna. Za ne verovati ali osoba u koju sam zaljubljena je nesto malo mladja od mene, a za njegovu prenatalnu eklipsu - koja je bila Solarna je chudno to sto se desila na tamo gde je moj SMC u Raku, osobi je to 3 polje. Kako se kaze da taj stepen i mesto, polje uvek ce ostati osetljivo msto, a kuca u kojoj se nalazi ce biti naglasena tokom citavog zivota.
S druge strane, moja prenatalna eklipsa - takodje Solarna, i takodje je udaljena na manje od 1` njegove Venere, u Lavu je 7` i meni je to 5 polje.
Pa nisam videla da li postoji ovakva tema, a volela bih da neko moze da otvori, i pomogne da li ovo uopste ima nekakvih povezanosti. Buduci da je eklipsa nesto vazno.
Videla sam jos i da je kod moje sestre bila Lunarna eklipsa u Ovnu iznad DC, i tacno na Jupiteru koji je retro 24`Ovna.
S druge strane, moja prenatalna eklipsa - takodje Solarna, i takodje je udaljena na manje od 1` njegove Venere, u Lavu je 7` i meni je to 5 polje.
Pa nisam videla da li postoji ovakva tema, a volela bih da neko moze da otvori, i pomogne da li ovo uopste ima nekakvih povezanosti. Buduci da je eklipsa nesto vazno.
Videla sam jos i da je kod moje sestre bila Lunarna eklipsa u Ovnu iznad DC, i tacno na Jupiteru koji je retro 24`Ovna.