Prenamena Kuće Cveća?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@kyoatia

Ne mogu da vjerujem da si dosao u sukob sa codemakerom... Kakva si licnost (ne zeleci da te uvrijedim) da dodjes u sukob sa ovim covjekom...

Pored toga, tema koju ovde pominjes je vise nego reklamna, ako bas hoces da se necim dicis.. Ban si popio/la vise zbog drugih razloga nego zbog sukoba sa code-om....

Da se vratim na temu:

Tito je sastavni dio istorije i kao takvog ga i trebamo gledati..
Pored svega, ma ko mislio drugacije, dosta je Srbija iskoristavana za vrijeme njegove vladavine, pa sad kako stvari stoje neka vraca dugove ovako lezeci na dedinju, jes da je period vracanja dugova podugacak, ali vremenom se moze da vrati uzeti novac a i kamata da se naplati..

Svaki dobar ili los lider ima svoje istorijsko mjesto, samo po mom misljenju, ovo treba da se iskoristi i debelo naplati, ne samo u smislu posjeta dedinju nego i uz druge sadrzaje koji se mogu da ponude..

Pored toga, srbi su ponovo napravili gresku sa Slobodanom, koji je mogao imati slican tretman. Sudjeno mu je za neke zlocine prema drugima a niko mu nije sudio za zlocine prema svom narodu, tako da ce Slobo ostati duzan a Drzava nece ili ne umije da vrati narodu ono sto mu je duzan , umjesto da kao Tito to vraca sam.. For ever...

To je to...

eremita:
Ахахахахаааааааааа.........
е, више волим овакве постове, тј. "писмено изјашњавање" него 'ладно пиво......ахахахааааааааа............

Dragi Mito,
najviše mi se doplao što ćeš Kosovo odbraniti sedeći do kraja života i čekati da bude odbranjeno... Da nadjemo corpus delikates stručnjače?

Čak i da uklonimo taj gradski kompleks, istoriju ne moš promeniti pa da nikad ne otvore one tajne dosijee...

GZ:
@kyoatia

Ne mogu da vjerujem da si dosao u sukob sa codemakerom... Kakva si licnost (ne zeleci da te uvrijedim) da dodjes u sukob sa ovim covjekom...

To je to...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3786543&postcount=40

Primitivizam neću da vidim ovde.
Na ulicu pa pokazujte i dokazujte i ti taj tvoj codecracker...
Junaci od tastature pa posle sedimo ko babe dok se situacija ne reši sama od sebe...

kyoatia:
ovo o toj ćerki sam pročitao od jednog furamaša ovdje prošle godine
samo što je code sad tu priču izvukao od nekud i pripisao svojoj kćerik
mislim ono

jadno
To su ozbiljne optuzbe :-)
Iron Lord:
A to su ti ovi carinici sa foruma.
Medjutim šta da radimo sa Paolom (znate Paolu? Pecina mama) i gomilom drugih Srba koji nemaju problema sa letovanjima kod Hrvata?
Možda i jeste problem da tamo Srbin živi "za stalno", ali za turizam (money) nikakav problem.
To ti je ta duality nasih prostora......Kod ''normalnih ljudi'' nikad nema problema, kod budala uvek 8-)

goxy:
Avaj, avaj.....
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3777083&postcount=1
To ti je ta duality nasih prostora......Kod ''normalnih ljudi'' nikad nema problema, kod budala uvek

Шта "авај, авај...." скоро идентичну непријатност је доживела моја сестра ове године, само је ишла бродом до Дубровника на излет са другарицама... шта ту
лажно представљаш те усташоидне лудаке......о каквим то "нормалним људима" се ради - да те неко приморава да говориш енглески да опет тамо неко не би приметио да си Србин.......... :roll: :roll: :roll:

Iron Lord:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3786543&postcount=40

Primitivizam neću da vidim ovde.
Na ulicu pa pokazujte i dokazujte i ti taj tvoj codecracker...
Junaci od tastature pa posle sedimo ko babe dok se situacija ne reši sama od sebe...
A da malo kultivises i hrvatske korisnike?
Njihovo izazivanje i sitno zezanje nije sankcionisano?
Tacno je da sam koristio recnik koji inace ne koristim ali sam bio debelo izazvan, sto me ne opravdava, tek da navedem razlog.
I tek na kraju, nije nimalo duhovito izvrtanje mog nicka, pise lepo kako se cita i pise.

Iron Lord:
Baš navalili Srbi za Dubrovnik i još šalju žensku nejač posle paljenja?
Što ne odete LIČNO u Zagreb? Ogulin? Karlobag? Karlovac? Viroviticu?
Iron, mozes li da pojasnis tu tvoju recenicu?
Nadam se da nisi napisao onako kako se bojim da zvuci?
Moja cerka je BILA u Dubrovniku, ispsovali i izmaltretirali su je HRVATI u Dubrovniku i na oba prelaska granice je bila docekana maltene kao kriminalac od strane HRVATRSKIH policajaca i carinika... Ne znam sta si hteo da kazes gornjim postom?
Nadam se da te nisam razumeo...

Iron Lord:
Baš navalili Srbi za Dubrovnik i još šalju žensku nejač posle paljenja?
Što ne odete LIČNO u Zagreb? Ogulin? Karlobag? Karlovac? Viroviticu?

А што ти не одеш када си тако братски према њима расположен....ааааааа ? :lol:
Само немо' да се тамо правиш Енглез....... :razz: :razz: :razz:

codemaker:
Iron, mozes li da pojasnis tu tvoju recenicu?
Nadam se da nisi napisao onako kako se bojim da zvuci?
Moja cerka je BILA u Dubrovniku, ispsovali i izmaltretirali su je HRVATI u Dubrovniku i na oba prelaska granice je bila docekana maltene kao kriminalac od strane HRVATRSKIH policajaca i carinika... Ne znam sta si hteo da kazes gornjim postom?
Nadam se da te nisam razumeo...

možda žena ima jedno od "omiljenih" i zvučnih prezimena poput Mladić, Karađić, Milošević
pa su je zadržali da je provjere....
isto bi učinili i carinici u EU...
stoga...
oslobodi nas tvojih "priča" i vrijeđanja

Da te oslobodim price jer mozda cerka ima nezgodno prezime, pa je ok da je maltretiraju? Ti si na nekim dorgama?

Slusaj, prekini da lupetas, cerka za sada nosi moje prezime a ono nije nijedno od gore pomenutih pa ni Glavas ili Gotovina ili ne daj boze Budak..
Tim prezimenom putuje normalno po svetu izvan tivoje NDH i nikad je niko nije ni popreko pogledao osim hrabrih maloumnih purgera. Nikada niko. A nisu je zadrzavali vec su je pitali sta ce ona Srpkinja u NDH. Kad je pokusala da kaze da ide u jednodnevni izlet do Dubrovnika, receno joj je da bi takvima kao ona trebalo zabraniti ulazak u NDH. I na kraju se zvarsilo vracanjem dolumenata i "ajde mars dalje i nadaj se da necu biti u smeni kad se vratis"...
Na povratku je dozivela samo jednu prelepu olaksavajucu recenicu, "hvala bogu da izlazis, muka mi je od vas Srba"
Sve to nije cerku toliko uznemirilo koliko joj je uporopastilo dan. Ali sam dogadjaj u Dubrovniku je bio pravi izraz NDH psihopatologije na koji sam zapravi jedino i reagovao.
Tek da se zna. NE znam sto te vredja istina, umesto da sve cinite da budete normalni vi postajete sve gori.
Naravno, kao i obicno, za tebe se to i nije desilo... pa vi ste tak dobri... Ajde molim te..

Kulturalna industrija.Pretvoriti ga muzej jugoslavenskog socijalizma i komunizma,interdisciplinarno uređen i postavljen,sa prilozima svih ex-jugo gradova i institucija: kultni predmeti komunizma,knjige,dokumenti,odjeća,voštane figure,interaktivna televizija,video instalacije................to Beograd kao moćan i velik grad može.

@codemaker
Iako smo u medjuvremenu raspravili "o detaljima", putem PP-a, smatram da je loše to što se dogodilo ali isto tako je loše generalizovati narod zbog neodgovornog pojedinca.

To su forumaši primetili kada je neko olešio grčku decu u svlačionici na radosti evrope i iscrtali četri "S". Sad jedno su klipani a drugo odrasle konjine...

Koliko vidim trgovina funkcioniše. Pevači funckionišu. Još samo običan svet da profunkcioniše.

Da, samo treba da budemo mirni, podnesemo jos par godina maltretiranja u NDH i poneki Srbin bude onak podsecanja radi ubjen u NDH, pa da ih na kraju lepo zamolimo da nas puste na miru. Inace, publikovanje slucajevia poput moga, samo skodi razvijanju odnosa. Pa moraju ljudi da nas maltretiraju, to mu dodje kao njihova katarza. Ako budemo dobi i sve to lepo trpeli, mozda nas i ostave na miru jednog dana.

@Iron
Kako izgleda, ovo poslednje, zahvaljuci nasim dragim "susedima", nece jos dugo da bude...

codemaker:
Da, samo treba da budemo mirni, podnesemo jos par godina maltretiranja u NDH i poneki Srbin bude onak podsecanja radi ubjen u NDH, pa da ih na kraju lepo zamolimo da nas puste na miru. Inace, publikovanje slucajevia poput moga, samo skodi razvijanju odnosa. Pa moraju ljudi da nas maltretiraju, to mu dodje kao njihova katarza. Ako budemo dobi i sve to lepo trpeli, mozda nas i ostave na miru jednog dana.

@Iron
Kako izgleda, ovo poslednje, zahvaljuci nasim dragim "susedima", nece jos dugo da bude...

toliko mržnje od jednog forumaša nikad nisam doživio:

http://forum.krstarica.com/threads/120834

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back