premlachivanje

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.188
kad biste mogli nekaznjeno da premlatite forumasha i da time ne nabacite bedu tih premlacivaca, koliko biste forumasha time castili???
ne koga nego koliko

trenutno bih samo jednu osobu :P

e ako biste mene mozete da kazete ili ako biste me nekim drugim putem sredili
mada sto biste

neke sada ne bih sredila ali onako drzala bih u pripravnosti
jednu drugu ne bih mlatila nego nesto drugo samo morala bih smisliti sta, ne mislim na nesto seksualno

Poslednja izmena:
kad biste mogli nekaznjeno da premlatite forumasha i da time ne nabacite bedu tih premlacivaca, koliko biste forumasha time castili???
ne koga nego koliko

mada sto biste

jednu drugu ne bih mlatila nego nesto drugo samo morala bih smisliti sta, ne mislim na nesto seksualno[/QUOTE]

Ako ne misliš na to, onda i ne spominji.
Kakva si to forumašica kad o tome ne misliš.:lol:

ne koga nego koliko

mada sto biste

jednu drugu ne bih mlatila nego nesto drugo samo morala bih smisliti sta, ne mislim na nesto seksualno
Nikog. Zivotni princip mi je da ne prevaspitavam nikog.

Nikog.
Iako sam mu govorila-ubicu te...
I ubila sam ga. U sebi. Ne postoji vise za mene...bar ne kao covek. Samo kao privid, secanje, duh...a kad bih pokusala "to" da mlatim, ispalo bi da se fajtam sama sa sobom...ok, nekad se i fajtam...sama sa sobom. :)

Ni ja nikog ne bih mlatila. Moj metod je ignorisanje. Nikad nikog ne stavim na ignore jer želim da čitam i baljezgarije, nekako se zločesto kikićem u sebi i naslađujem tuđem seljačenju iznova i iznova. Jadni su mi ti koji mene iritiraju jer ja baš imam visok prag tolerancije, a taj koji meni pomeri živac je baš ono dno dna od čoveka.

- - - - - - - - - -

Ali Baš Baš... Bre! :zcepanje:

Ni ja nikog ne bih mlatila. Moj metod je ignorisanje. Nikad nikog ne stavim na ignore jer želim da čitam i baljezgarije, nekako se zločesto kikićem u sebi i naslađujem tuđem seljačenju iznova i iznova. Jadni su mi ti koji mene iritiraju jer ja baš imam visok prag tolerancije, a taj koji meni pomeri živac je baš ono dno dna od čoveka.

- - - - - - - - - -

Ali Baš Baš... Bre! :zcepanje:

ja sam dva baljezgara morala na ignore..nisam mogla da me vise truju onim sto pisu..ne podnosim zle ljude
a dvoje citam i smesni su mi koliko su plitki
onako ko burleske..plitki da plici ne mogu da budu

ne koga nego koliko

mada sto biste

Nikada nisam voleo da bijem slabije od sebe , niti da ih diram ...Tako je u svemu, msm da je to moj problem, ne zadovoljavam se samo pobedom , nego pobeda mora biti "osvojena" na zeljeni nacin , inace ne vredi ...Na tome moram da poradim .

Back