jolemisa Buduća legenda Poruka 34.333 09.08.2021. u 23:16 - Preminuo Novica Negovanovic #1 https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/471/svet-poznatih/4474199/novica-negovanovic-preminuo.html
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.333 09.08.2021. u 23:25 - Preminuo Novica Negovanovic #2 Veoma veliki covek,muzicar i pevac.Imao sam cast da ga upoznam licno i bio u njegovom drustvu vise puta.Neka mu je vecna slava.
Veoma veliki covek,muzicar i pevac.Imao sam cast da ga upoznam licno i bio u njegovom drustvu vise puta.Neka mu je vecna slava.
faraonn Elita Poruka 20.073 09.08.2021. u 23:33 - Preminuo Novica Negovanovic #3 Novica Zdravkovic...Novica Negovanovic... ......
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.333 09.08.2021. u 23:36 - Preminuo Novica Negovanovic #4 faraonn: Novica Zdravkovic...Novica Negovanovic... ...... Kliknite za proširenje... Negovanovic.Zdravkovic je nikakav pevac prema ovom starijem.Ima par poznatih pesama,a ovaj mozes slusati celu noc.
faraonn: Novica Zdravkovic...Novica Negovanovic... ...... Kliknite za proširenje... Negovanovic.Zdravkovic je nikakav pevac prema ovom starijem.Ima par poznatih pesama,a ovaj mozes slusati celu noc.
faraonn Elita Poruka 20.073 09.08.2021. u 23:42 - Preminuo Novica Negovanovic #5 ...bili su mi Prijatelji... jolemisa: Negovanovic.Zdravkovic je nikakav pevac prema ovom starijem.Ima par poznatih pesama,a ovaj mozes slusati celu noc. Kliknite za proširenje... ...bili su mi Prijatelji...
...bili su mi Prijatelji... jolemisa: Negovanovic.Zdravkovic je nikakav pevac prema ovom starijem.Ima par poznatih pesama,a ovaj mozes slusati celu noc. Kliknite za proširenje... ...bili su mi Prijatelji...
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.333 09.08.2021. u 23:57 - Preminuo Novica Negovanovic #6 faraonn: ...bili su mi Prijatelji... ...bili su mi Prijatelji... Kliknite za proširenje... Zao mi je i Novice Zdravkovica,ali nije on mogao da prodje pored senke Tomine.Nazalost.
faraonn: ...bili su mi Prijatelji... ...bili su mi Prijatelji... Kliknite za proširenje... Zao mi je i Novice Zdravkovica,ali nije on mogao da prodje pored senke Tomine.Nazalost.