Preminuo Ivica Račan

• Začetnik teme Začetnik teme Sarge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lacibg:
Ма какво саучешће ... Рачан је био прво комуниста усташа па онда прави усташа и на крају тзв. демократа усташа. Загонетка : шта је заједничко у ове три метаморфозе ?

Stani,zar nisi ti meni onomad delio moralne lekcije kako demokrate imaju dvostruke standarde i ne postuju mrtvog coveka jer su pustali balone???? Licemerno...

A Racan je bio ustasa isto koliko sam ja glasao na poslednjim izborima za SRS... Mislim,moguce, samo u glavi srpskih sovinista i anti-komunista,kojima je najveci zlocin raspad komunizma (sto je malo nelogicno,ali srpski sovinisti uvek moraju da budu posebni),pa je dokaz Racanovog 'ustastva' to sto je napustio sednicu Saveza Komunista,sto valjda treba da predstavlja zlocin protiv mira,kako nas poslednjih 15 godina ubedjuju vrsni anti-komunisti Smilja Avramov i Kosta Cavoski...

Сви се сад добро концентришите, сад ће чика пургер да вам свима љепо објасни како су они тамо мењали шпортске дресове к'о беба пелене.

Zarathustra:
Сви се сад добро концентришите, сад ће чика пургер да вам свима љепо објасни како су они тамо мењали шпортске дресове к'о беба пелене.

Čika Purger ti savjetuje da si promijeniš stranku u državi za tvoje dobro i dobro tvoje djece,ako ih imaš ili budeš imao.Dok budeš kenjario i pravi se grbav moja plaća i životni standard če biti daleko veči nego tvoj,a ti češ si još uvijek razbijati glavu dal je trebalo s Kosovom ili bez.Zato ne trabunjaj i ne pravi se pametan,pogotovo o stvarima o kojima pojma nemaš,za Račana sam glasao i 1990 i sve ostale izbore koji su bili.A što se tiče dresova nisam ti ja kriv kaj uvijek odabereš krivu ekipu.

па не, мисс'им брате ш'а да ти кажем оно мало, бед блу бојси, мало торцида... конташ, е ? Ма мојне се трипујеш одма'....моооша ;) :)
ма мисс'им онако, вама хрчкима то до јаја иде.... гиљате добро према напретку к'о у кавезном котуру... ш'а да вам кажем, браво, мој наклон ! :cool:

Али оно до јаја не готивим фолирање, типа свирање у фрулицу, као оно сви против вас у ЈУ време, сви краду, ви поштењачине... замис'и ****** ?
Е, а ниси ти тако лош, пази за чуку си већи готивац од оних ваших индијанера...типа осијек, југ-рива, тако даље.... љаксеи, капираш ?

P. S. Ипак више волим пургерке, оно рад - "кај би 'тио мили, сљеди пуса", много им јебозовније стоји, него теби та барашу, еботе... :D

kami83:
Stani,zar nisi ti meni onomad delio moralne lekcije kako demokrate imaju dvostruke standarde i ne postuju mrtvog coveka jer su pustali balone???? Licemerno...

A Racan je bio ustasa isto koliko sam ja glasao na poslednjim izborima za SRS... Mislim,moguce, samo u glavi srpskih sovinista i anti-komunista,kojima je najveci zlocin raspad komunizma (sto je malo nelogicno,ali srpski sovinisti uvek moraju da budu posebni),pa je dokaz Racanovog 'ustastva' to sto je napustio sednicu Saveza Komunista,sto valjda treba da predstavlja zlocin protiv mira,kako nas poslednjih 15 godina ubedjuju vrsni anti-komunisti Smilja Avramov i Kosta Cavoski...
Јесу ли теби Србија и Хрватска једнаке државе ? Мислим, оно, љубав у срцу, космополита и тако то. Хоћемо ли да саучествујемо у болу породице и народа за Бјорна Педерсена ?
Прво, човек је потпуно незаслужан у било ком позитивном смислу за Србију. Друго, ако и има везе са Србијом то је само у негативном контексту, и сад ја треба да будем лицемеран и да саучествујем у болу Хрвата ? Напротив, лицемерно би било да то кажем. А куртоазија са доказаним непријатељима Србије, који су при том доказано увек геноцидни - не пада ми на памет.

Kao sto sam jednom rekao, ta vasa "ogranicena" humanost koja se odnosi samo na Srbe mi je i smesna i tuzna.Imati osecanja za nekog samo ako taj neko ima veze sa Srbijom,ne samo da je nehumano,vec je i nehriscanski,a verujem da si hriscanin... Pa cak iako si pravoslavac,za tebe bi hriscanska Crkva trebalo da je "vaseljenska",tako da bi podjednako trebao da tretiras sve ljude.

kami83:
Kao sto sam jednom rekao, ta vasa "ogranicena" humanost koja se odnosi samo na Srbe mi je i smesna i tuzna.Imati osecanja za nekog samo ako taj neko ima veze sa Srbijom,ne samo da je nehumano,vec je i nehriscanski,a verujem da si hriscanin... Pa cak iako si pravoslavac,za tebe bi hriscanska Crkva trebalo da je "vaseljenska",tako da bi podjednako trebao da tretiras sve ljude.
Теби за информацију, ја сам атеиста. И нисам космополита, али ни мрзитељ целог света. Значи, не примењујем правило, ко тебе каменом ти њега хлебом. Више сам за реципроцитет.

kami83:
Ok,izvini zbog moje pogresne pretpostavke.

Ali i po toj logici,razumeo bih da tako nesto pricas za Tudjmana ili Bobetka,pa cak i za Sanadera,ali za Racana bas i ne razumem.
Да си вечерас гледао "меморијал" на ХТВ-у знао би ... Замисли кад га Шекс хвали за заслуге у учешћу у разбијању СФРЈ и политичкој путањи отцепљења.

Pa naravno,on je bio na celu delegacije...A SFRJ je i trebalo da bude razbijena,jer je bila jedna bolesna drzava. I nemoj molim te da mi i ovde pominjes onaj glupavi stav srpskih sovinista,koji su antikomunisti,a kazu da je raspad komunizma zlocin protiv mira...Niti su oni anti-komunisti,niti imaju pojma o cemu pricaju.

Jel umro "skroz na skroz". Ja sam čuo da je živ i uradio operaciju i da je već stigao kod Slobe , Franje, Alije i ostale bolumente na nekom egzotičnom ostrvu. Čak šta više čuo sam da se žale tamo svi da nemaju sarmu, kiseo kupus i turšiju. A mi to bacamo............

Back