SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Ranjen je u nogu tokom Aprilskog rata, pa je onda to opet povredio tokom rada u Nemačkoj 1943, onda su ga operisali i poslali kući... nije im više bio potreban...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lacibg:Ма какво саучешће ... Рачан је био прво комуниста усташа па онда прави усташа и на крају тзв. демократа усташа. Загонетка : шта је заједничко у ове три метаморфозе ?
ondak mora da sam ja radio reportažuPURGER:Nekako si mi iscitirao poredak večerašnjih izjava na Htv-u,ovi ga neki zovu ujom,pa ako je on bio taj onda je miloševič držao pavelićevu sliku iznad kreveta. 8-)
filatelista:ondak mora da sam ja radio reportažu
![]()
ja sam ga tako doživljavao, a izgleda i mnogi drugi
filatelista:to beše ona "njegova" (ili Čačićeva) autocesta 3+3+3
3 milijarde $, 3 godine, 3h
malamargo:Kako vi ne mozete da zivite bez LDP-a......ne mogu ni da zamislim vase zivote pre njih....sigurno vam je bilo jako dosadno.....
malamargo:Kako vi ne mozete da zivite bez LDP-a......ne mogu ni da zamislim vase zivote pre njih....sigurno vam je bilo jako dosadno.....
Zarathustra:Сви се сад добро концентришите, сад ће чика пургер да вам свима љепо објасни како су они тамо мењали шпортске дресове к'о беба пелене.
Јесу ли теби Србија и Хрватска једнаке државе ? Мислим, оно, љубав у срцу, космополита и тако то. Хоћемо ли да саучествујемо у болу породице и народа за Бјорна Педерсена ?kami83:Stani,zar nisi ti meni onomad delio moralne lekcije kako demokrate imaju dvostruke standarde i ne postuju mrtvog coveka jer su pustali balone???? Licemerno...
A Racan je bio ustasa isto koliko sam ja glasao na poslednjim izborima za SRS... Mislim,moguce, samo u glavi srpskih sovinista i anti-komunista,kojima je najveci zlocin raspad komunizma (sto je malo nelogicno,ali srpski sovinisti uvek moraju da budu posebni),pa je dokaz Racanovog 'ustastva' to sto je napustio sednicu Saveza Komunista,sto valjda treba da predstavlja zlocin protiv mira,kako nas poslednjih 15 godina ubedjuju vrsni anti-komunisti Smilja Avramov i Kosta Cavoski...
Теби за информацију, ја сам атеиста. И нисам космополита, али ни мрзитељ целог света. Значи, не примењујем правило, ко тебе каменом ти њега хлебом. Више сам за реципроцитет.kami83:Kao sto sam jednom rekao, ta vasa "ogranicena" humanost koja se odnosi samo na Srbe mi je i smesna i tuzna.Imati osecanja za nekog samo ako taj neko ima veze sa Srbijom,ne samo da je nehumano,vec je i nehriscanski,a verujem da si hriscanin... Pa cak iako si pravoslavac,za tebe bi hriscanska Crkva trebalo da je "vaseljenska",tako da bi podjednako trebao da tretiras sve ljude.
Да си вечерас гледао "меморијал" на ХТВ-у знао би ... Замисли кад га Шекс хвали за заслуге у учешћу у разбијању СФРЈ и политичкој путањи отцепљења.kami83:Ok,izvini zbog moje pogresne pretpostavke.
Ali i po toj logici,razumeo bih da tako nesto pricas za Tudjmana ili Bobetka,pa cak i za Sanadera,ali za Racana bas i ne razumem.