- Poruka
- 93.261
Američka rok grupa Foo Fighters objavila je u petak putem Tvitera da je njihov voljeni bubnjar Tejlor Hokins preminuo u 50. godini. Detalji njegove smrti, uključujući uzrok, nisu objavljeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da je nekada to zaista najbolja metoda.R.I.P....dobar je decko bio, al bolje da mu je Grol ponekad stvarno lupio samarcinu, tacno ima takvu facu, da ga primiri malo, kao u onom njihovom spotu...![]()
znao sam da zbog nečega treba da otvorim "Zaječarsko"Američka rok grupa Foo Fighters objavila je u petak putem Tvitera da je njihov voljeni bubnjar Tejlor Hokins preminuo u 50. godini. Detalji njegove smrti, uključujući uzrok, nisu objavljeni.
Pogledajte prilog 1126233
dobro brate, nije obnavljao crkve po KiM pa da toliko žalimsta sve utrpa u sebe , mandril !!!...pa dal je taj imao mozga uopste?!... jao,da, bubnjar...
nista, evo ovako: j.bo ga Foo Fighters, j.bo ga taj odurni fejk dzanki optimizam u fazonu `ma sve vlade sveta mozemo da srusimo, trpaj samo..`,
j.bala ga zonglerska vestina kad je sve to skontao tako frljavo i neodgovorno...j.bala ga "nulta tacka svesti" (dubok glas teoraticara postmoderne...)
i svo lozenje na post-grandz i post-nirvanu...bolje mi, evo, Placebo se vratili, i ovaj Brajan Molko sta sve nije sazvak`o, pa se ipak podize, cak i brke pustio...
sve u svemu: glupost teska i tuga bezvezna...
R.I.P....dobar je decko bio, al bolje da mu je Grol ponekad stvarno lupio samarcinu, tacno ima takvu facu, da ga primiri malo, kao u onom njihovom spotu...![]()
ortak?Pocivaj u miru prijatelju...
gresis. ovaj zasluzuje da se o njemu blebeta vise od bilo kod partijskog druga..znao sam da zbog nečega treba da otvorim "Zaječarsko"
ajd nek mu pokoj duši...
dobro brate, nije obnavljao crkve po KiM pa da toliko žalim
ajd i jedan Lav Premium može
evo onda još jedno pivo, ja ću se zadržim na prirodnoj hemiji vrenja...gresis. ovaj zasluzuje da se o njemu blebeta vise od bilo kod partijskog druga..
...jbga, sta ces.
R.I.PAmerička rok grupa Foo Fighters objavila je u petak putem Tvitera da je njihov voljeni bubnjar Tejlor Hokins preminuo u 50. godini. Detalji njegove smrti, uključujući uzrok, nisu objavljeni.
Pogledajte prilog 1126233
Neukusno komentarisesznao sam da zbog nečega treba da otvorim "Zaječarsko"
ajd nek mu pokoj duši...
dobro brate, nije obnavljao crkve po KiM pa da toliko žalim
ajd i jedan Lav Premium može