Preminuo bubnjar Foo Fightersa Tejlor Hokins

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.261
Američka rok grupa Foo Fighters objavila je u petak putem Tvitera da je njihov voljeni bubnjar Tejlor Hokins preminuo u 50. godini. Detalji njegove smrti, uključujući uzrok, nisu objavljeni.

a.jpg

Bubnjar Foo Fightersa Tejlor Hokins imao je 10 različitih supstanci u svom organizmu kada je umro, rekao je u subotu generalni tužilac Kolumbije. Hokins (50) pronađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Bogoti u petak uveče, neposredno pre nego što je bend trebalo da nastupi u glavnom gradu.

Među drogama pronađenim toksikološkim testom urina koji su izvršili zvaničnici bili su marihuana, opioidi, triciklični antidepresivi i benzodiazepini, navodi se u saopštenju. Tačan uzrok smrti nije saopšten, a Nacionalni institut za sudsku medicinu nastavlja istragu, rekao je državni tužilac.

sta sve utrpa u sebe , mandril !!!...:eek::roll: pa dal je taj imao mozga uopste?!... jao,da, bubnjar...:cool::confused::mrgreen:
nista, evo ovako: j.bo ga Foo Fighters, j.bo ga taj odurni fejk dzanki optimizam u fazonu `ma sve vlade sveta mozemo da srusimo, trpaj samo..`,
j.bala ga zonglerska vestina kad je sve to skontao tako frljavo i neodgovorno...j.bala ga "nulta tacka svesti" (dubok glas teoraticara postmoderne...:cool:)
i svo lozenje na post-grandz i post-nirvanu...bolje mi, evo, Placebo se vratili, i ovaj Brajan Molko sta sve nije sazvak`o, pa se ipak podize, cak i brke pustio...
sve u svemu: glupost teska i tuga bezvezna...
R.I.P....dobar je decko bio, al bolje da mu je Grol ponekad stvarno lupio samarcinu, tacno ima takvu facu, da ga primiri malo, kao u onom njihovom spotu...:confused::(

Baš sam pre neki dan čitao ponovo o smrti Krisa Kornela, pevača Soundgardena inače jednog od mojih omiljenih bendova, i pitao sam se šta tera sve te rok muzičare da se drogiraju i postanu teški zavisnici. Da li ima i jedna rok zvezda, ili slavna zvezda uopšte, da se ne kljuka lekovima? Sve neke depresije i anksioznosti a ovako kad ih pogledaš misliš da vode idealne živote i da imaju sve. A ispada da su svi teško bolesni iznutra.
Izgleda da su Roling Stounsi najapametniji, koliko se pričalo da vode dekadentne živote a evo matori ko dinosaurusi i ništa im ne fali.

Američka rok grupa Foo Fighters objavila je u petak putem Tvitera da je njihov voljeni bubnjar Tejlor Hokins preminuo u 50. godini. Detalji njegove smrti, uključujući uzrok, nisu objavljeni.

Pogledajte prilog 1126233
znao sam da zbog nečega treba da otvorim "Zaječarsko"

ajd nek mu pokoj duši...
:pivce:

sta sve utrpa u sebe , mandril !!!...:eek::roll: pa dal je taj imao mozga uopste?!... jao,da, bubnjar...:cool::confused::mrgreen:
nista, evo ovako: j.bo ga Foo Fighters, j.bo ga taj odurni fejk dzanki optimizam u fazonu `ma sve vlade sveta mozemo da srusimo, trpaj samo..`,
j.bala ga zonglerska vestina kad je sve to skontao tako frljavo i neodgovorno...j.bala ga "nulta tacka svesti" (dubok glas teoraticara postmoderne...:cool:)
i svo lozenje na post-grandz i post-nirvanu...bolje mi, evo, Placebo se vratili, i ovaj Brajan Molko sta sve nije sazvak`o, pa se ipak podize, cak i brke pustio...
sve u svemu: glupost teska i tuga bezvezna...
R.I.P....dobar je decko bio, al bolje da mu je Grol ponekad stvarno lupio samarcinu, tacno ima takvu facu, da ga primiri malo, kao u onom njihovom spotu...:confused::(
dobro brate, nije obnavljao crkve po KiM pa da toliko žalim

ajd i jedan Lav Premium može

Pogledajte prilog 1126233
R.I.P

znao sam da zbog nečega treba da otvorim "Zaječarsko"

ajd nek mu pokoj duši...
:pivce:

dobro brate, nije obnavljao crkve po KiM pa da toliko žalim

ajd i jedan Lav Premium može
Neukusno komentarises

Back