Naš poznati glumac Branko Cvejić preminuo je danas u 75 godina...
Neka mu je laka zemlja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zao mi je "Baneta Bumbara".Neka mu je vecna slava.Naš poznati glumac Branko Cvejić preminuo je danas u 75 godina...
![]()
*vecna slava*Zao mi je "Baneta Bumbara".Neka mu je vecna slava.
Ipak kada se spomenu,nezaboravni su,kao i dragi iz rodbine koji su otisli.Odrastali uz njih,ziveli uz njih,kao i uz svoje najrodjenije.Ne mogu se zaboraviti.Ne znam,ove mladje generacije.*vecna slava*
pa prodje vreme, manda
pa prodje jos , ckalja
pa prodje jos , mija,vujisic, dobricanin, radmilovic, gavric
uz veliko izvinjenje za sve legende koje sam preskocio
ali nema vecne slave , izbledi sve brzo![]()
jesu nama starijimaIpak kada se spomenu,nezaboravni su,kao i dragi iz rodbine koji su otisli.Odrastali uz njih,ziveli uz njih,kao i uz svoje najrodjenije.Ne mogu se zaboraviti.Ne znam,ove mladje generacije.
Gavrica se dobro secam iz filma "Mars na Drini" i filmovi o Lesi kapetanu.jesu nama starijima
al evo gavrica se jedva secam iz starijih filmova
neki stariji od mene se secaju jos jedno 20 god unazad
nema ili samo par ima onih koji se secaju slave nekog glumca koji je umro pre drugog svetskog rata
a pre prvog bas niko ne zna - oni su izbledeli potpuno
kao u sabirnom centru , otisli iz secanja
vecno je najvise 100 god , sem za par desetina ljudi
Cveja je bio divan beogradski šmeker... imaš baš lepu uspomenu na njega...Једном си ми дао улазнице кад их више није било на билетарници
које се иначе чувају за ВИП госте у Југодрпу
и баш сам испао фрајер пред дамом коју сам извео ...
Нека ти је вечна слава Бумбаре !
Ovi ljudi su zapisani trajno u svetu nase filmske umetnosti. Dakle, dok bude filma kod nas bice i njih. A film ce vecno trajati....Uvek ce ih se neko setiti, uvek.*vecna slava*
pa prodje vreme, manda
pa prodje jos , ckalja
pa prodje jos , mija,vujisic, dobricanin, radmilovic, gavric
uz veliko izvinjenje za sve legende koje sam preskocio
ali nema vecne slave , izbledi sve brzo![]()
zapisano ime nije isto sto i vecna slavaOvi ljudi su zapisani trajno u svetu nase filmske umetnosti. Dakle, dok bude filma kod nas bice i njih. A film ce vecno trajati....Uvek ce ih se neko setiti, uvek.
A mene i tebe verujem da ce prekriti zaborav za 100 god